"Csak műbalhé a Hamilton és a Mercedes közti ellentét" - Ecclestone

Cirkusz az egész világ!


Bernie Ecclestone úgy gondolja, hogy a Hamilton és a Mercedes közti vita nem teljesen valós és inkább a show-ról szól ez az egész.

A hétszeres világbajnoknak alig 2 hónappal a szezon kezdete előtt még nincs szerződése. Egyes hírek szerint ennek az az oka, hogy a brit több pénzt szeretne csapatától. Ezeket az állításokat többször cáfolta a Mercedes, az új szerződés ennek ellenére azonban még nem készült el.

Eddie Jordan nemrég úgy fogalmazott, ő már megmutatta volna Hamiltonnak, hogy merre van az ajtó. A szakember szerint ugyanis a gyártónak jóval keményebben kéne fellépnie a versenyzővel szemben.

Az üggyel kapcsolatban most a sorozat egykori főnöke is megszólalt, szerinte azonban az egész csak egy jól megszerkesztett show. Bernie Ecclestone ezt a svájci Blick újságírójának, Roger Benoit-nak árulta el.

A 90 éves szakember úgy fogalmazott: „Ez az egész csak a show kedvéért van. Annak érdekében csinálják ezt, hogy Lewis ezekben a borongós hetekben is a címlapokon maradjon.”

Borítókép: Mark Thompson/Getty Images

Forrás: grandpx.news

Sport365.hu - "Én már megmutattam volna Hamiltonnak, hogy merre van az ajtó"

Bár a tervek szerint 2 hónap múlva elrajtol a száguldó cirkusz 2021-es szezonja, a regnáló világbajnok, Lewis Hamilton és a Mercedes csapata közt továbbra sem született megállapodás. Az utóbbi időben több pletyka is szárnyra kelt arról, hogy ennek mi lehet az oka, ezeket egyik fél sem erősítette meg.

Videók