Cikinek tartja Massa visszatérését az F-1 világa

Néhány hónapja valószínűleg nem is sejtette a brazil pilóta, hogy milyen nevetség tárgyává fog válni.


Visszavonulás egy hónapra? Az F1 történetének már számos nagy visszatérője volt, Felipe Massa ideiglenes nyugdíjas időszaka viszont rekordrövidségűre sikerült. Kapja is érte a zrikákat…
 
Alexander Wurz például tanácstalanságának adott hangot közösségi oldalán. Egy képet tett közzé paddockbelépőjéről, melyre egy Felipe Massa abu-dzabi búcsúztatójára készült matricát ragasztott, a felirattal: „Köszönjük”.
 
„El kéne távolítanom ezt a matricát a belépőmről?” – tette fel a kérdést. Kollégája válaszolt is: „Hahaha! Úgyis új belépőt kapsz. Hahaha! Vigyázz rá, testvérem!” – írta.
 
 
Az F1 Racing magazin eközben azt találta viccesnek, hogy Massát pályafutása lezárása után elhalmozták ajándékokkal. A Williams Abu-Dzabiban egy különleges képregényt készített karrierjéről, ráadásul odaígérte neki azt az autót, mellyel Brazíliában versenyzett, s melyre a nevét is felírták. „Felipe Massa reakciója a hírre, miszerint vissza kell adnia az összes búcsúajándékát” – írták az alábbi képhez:
 
 
Mások eközben egyszerűen csak megtalálták a brazil elmúlt pár hónapjának legtömörebb, mégis legbeszédesebb filmes összefoglalóját…
 

Videók