Brundle: "Alonso 2021-ben visszatér az F1-be"

Fernando Alonso sosem zárta ki annak a lehetőségét, hogy visszatérjen a Forma-1-be.


A száguldó cirkusz egy legendával kevesebb lett, amikor 2018-ban a spanyol Fernando Alonso távozott a Mclaren csapatától, s ezzel a Forma-1-től is.

Az ajtó nyitva áll Fernando Alonso előtt, ha vissza szeretne térni a Forma-1-be a 2021-es szezonban. A kétszeres világbajnok sosem búcsúzott el igazán, hiszen távozásakor is csak annyit mondott:

„Nem búcsúzom, mert később még találkozunk”


Most pedig egyre erősebbek a hírek, miszerint Alonso 2021-ben tényleg visszatér a Forma-1-be. Az egykori Forma-1-es brit versenyző, Martin Brundle a Hírességek csarnoka gálán a Fox Sports-nak nyilatkozott Fernando jövőjéről:

„Fernando Alonso nemrégiben megerősítette nekem, hogy 2021-ben vissza szeretne térni a F1-be, és valószínűleg a Renault csapatához fog szerződni.”


A királykategória jelenleg az új fiatal tehetségekre fókuszál, de most nincs olyan kiemelkedő versenyző, mint Charles Leclerc és Max Verstappen, akik annyira kopogtatnának a F1- kapujában. Tehát az egykori pilóta szerint Alonso a Renault csapatához szeretne visszatérni, és nem a legutóbbi csapatához a Mclaren istállóhoz, ahol elégedettek mindkét pilótájuk, Carlos Sainz és Lando Norris teljesítményével is.

A Forma-1-es távozása óta Alonso megnyerte kétszer a Le Mans 24 órás versenyt, és győzni tudott a Daytona 24-en is, most pedig a Dakar Rally-ra készül a spanyol versenyző.


Forrás: Marca.com
Borítókép: Marco Canoniero/LightRocket via Getty Images
 

Videók