Briatore: Alonso egy napig nem tudott beszélni

A kétszeres Forma-1-es világbajnok Fernando Alonso, nemrégiben állkapocstörést szenvedett, miután kerékpáros edzés közben elütötte egy autó.


Falvio Briatore egy videóbeszélgetésben Peter Windsor újságírónak elárulta, Fernando Alonso balesetének és későbbi kórházi gyógyulásának néhány részletét, és hozzátette, hogy meg kell fenyegetnie, hogy nehogy újra biciklire üljön.

„Nincs gondja a beszéddel. Nagyon jól kommunikál. A probléma az állkapcsával és a fogaival volt, mivel két foga is eltört. Nagy szerencséje volt. A kerékpározás nagyon veszélyes tud lenni, szerencséje volt, hogy nem lett komolyabb baja. Beszéltem vele, és tökéletesen beszélt. Csak egy napig nem tudott kommunikálni, mert egy maszkot kellett hordania. De ez csak egy napig volt rajta, és ez teljesen normális ilyenkor.”

Sport365.hu - Alonso elhagyhatta a kórházat

Spanyol médiaértesülés szerint négy nappal közúti balesete után, hétfőn elhagyhatta a kórházat a kétszeres Forma-1-es világbajnok Fernando Alonso, aki állkapocstörést szenvedett múlt csütörtökön, amikor kerékpáros edzés közben elütötte egy autó. A 39 éves versenyzőt a baleset után egy svájci kórházban megműtötték, hétfőn pedig a Cuatro televíziós társaság a Twitteren két olyan fotót közölt, amelyen az intézményt elhagyó Alonso volt látható.

„Elütötte egy autó. Szerencséje volt tényleg. Emlékszel, mi történt Nicky Haydennel, Mark Webberrel vagy Alex Zanardival? Biztos vagyok benne, hogy Alonso már a teszteken is részt fog venni. Fernando felkészült. Függetlenül attól, hogy milyen balesetet szenvedett. Minden nap beszélek vele, és mondtam neki, hogy ne biciklizzen többet, mert veszélyes. Mondtam neki, hogy ha nem áll le a kerékpározással, akkor bezárom egy garázsba.”

Forrás: marca.com
Borítókép: Mark Thompson/Getty Images

Videók