A Ferrari nem sajnálja, hogy nem szerződtette Hamiltont

Lewis csúcsra ért volna a Ferrarival?


Az elmúlt időkben folyamatosan spekuláltak arról, hogy a Ferrari szerződtetné-e Lewis Hamiltont. De ez nem fog megtörténni, legalábbis nem a közeljövőben.

A Ferrari két fiatal pilótát választott a következő néhány évre. Charles Leclercnek 2024-ig van szerződése, míg Carlos Sainz most jött Sebastian Vettel helyére. Eközben Hamilton még továbbra sem zárta le a szerződése megújítását a Mercedesszel. Mindkét fél között huzavona van, és a tárgyalások jelenleg megakadtak. Ennek ellenére senki sem tart attól, hogy a hétszeres világbajnok elhagyja a német csapatot.

Sport365.hu - Hamilton ideje vészesen fogy

Lewis Hamilton szerződése a Mercedes Forma-1-es csapatával a múlt hét végén lejárt. Ennek eredményeként hivatalosan is szabadügynök, és már nem tagja a csapatnak. Fotó: Clive Mason - Formula 1/Formula 1 via Getty Images Miután a 2020-as Forma-1-es idény Abu-Dzabiban lezárult, a 2021-es szezonra a csapatok 20 helyből 19-et megerősítettek.

Mattia Binotto azt állította, hogy egyáltalán nem sajnálja, hogy nem szerződtették Hamiltont. A 2019-es szezon végén voltak beszélgetések a felek között, de ebből végül semmi sem valósult meg.

"Nem hiszem, hogy megbánnánk, mert végül, amikor meghoztunk néhány döntést, úgy gondoltuk, hogy azok a helyesek. Ma pedig elmondhatjuk, hogy egy olyan fantasztikus versenyzőnk van, mint Charles. Úgy gondolom, Leclerc rendkívül tehetséges. Ha egy megfelelő autó van alatta, akkor biztos vagyok benne, hogy nagy kihívást fog jelenteni Hamilton számára. A lényeg az, hogy döntöttünk, és szerintem Carlosszal együtt nagyon erősek vagyunk. Nem hiszem, hogy bánnunk kellene bármit is."

Forrás: marca.com
Borítókép: Bitcoin Sportsbook/Twitter

Videók