Verstappen egy Hamilton elleni visszavágóról: nagyszerű lenne a Forma-1-nek

Vélhetően nem csak ő gondolja így és mindannyian megnéznénk, mihez kezdenének egymással a második felvonásban.


 Elsőként látta meg a kockás zászló Spanyolországban és növelte összetett béli előnyét Max Verstappen Sergio Perezzel szemben, de ha úgy alakulna, nem bánná, ha házon kívülről is beletudnának szólni a világbajnoki elsőségért folytatott harcba mások.

„Ha lenne több csapat is, ami a futamgyőzelmekért harcol, és ezt szeretnék elérni, őszintén mondom, hogy csodálatos lenne. Remélhetőleg az év során csökken a differencia, és talán jövőre még több istállót látunk majd előrébb.”

Arról is kérdezték, mit szólna egy Hamilton elleni visszavágóhoz, ha már a brit mögötte futott be a második helyen. 2021-ben a sportág történetének egyik legnagyszerűbb évét produkálták elképesztő izgalmakkal és hatalmas csatákkal.

„Nagyszerű lenne a Forma-1-nek” – vágta rá a holland a riportereknek.

A Mercedes legendás alakja is megszólalt, ő annyit mondott ezzel kapcsolatban, hogy 2024-ben már az első naptól kezdve szeretnék felvenni a harcot a Red Bullal, és olyan keményen dolgoznak ezen, amennyire csak tudnak. Véleménye szerint az ezüstnyilaknál továbbra is mindenki nagyon éhes a sikerre, így ha a motiváció eredményességgel párosul, dörzsölhetjük a tenyerünket.

Borítókép: Tóth Zsombor / Sport365

Videók