Így reagált a Mercedeses pletykákra Lando Norris

Őszintén elmondta a véleményét a híresztelésekről, de vajon meg tudná állni a helyét egy topcsapatban is?


A Forma-1 világában elég egy apró szikra a bokszutcában és máris lángra kapnak a pletykák. Ennek a folyamatnak lett a legújabb főszereplője Lando Norris. A fiatal brittel kapcsolatban pár nappal ezelőtt Karun Chandhok mondta azt, hogy a három topcsapat számára a legjobb elérhető opció, és ha Lewis Hamilton nem hosszabbítana, az ezüstnyilak számára talán épp ő jelenthetné a megoldást.

„Nincsenek rám hatással ezek a hírek. Azt hiszem el tudom fogadni a létezésüket azt leszámítva, hogy az emberek komplett baromságokat találnak ki és olyan történeteket alkotnak amik nem léteznek” – mondta el véleményét a McLaren oszlopos tagja határozottan.

„Egy pontig a kemény kritika elfogadott, jogos lehet. De amikor túl sokká kezd válni és hat csapat tagjaira, az nem túl kellemes. Különösen azért, mert akik megfogalmazzák a kritikáikat, sokszor nem értik a helyzetet és az igazságról sem tudnak túl sokat” – olvasható az Express cikkében.

„Szerintem érthetően elmagyarázza a csapat mindenkinek mi a helyzet, ismertetik mindkét fél történetét és szerepét. Kemény a világ, amiben élünk. Ez a média, néha csak elfogadni tudod, ami történik. Szóval a csapattal együtt mi is így teszünk.”

Lewis Hamilton szerződése idény végén lejár, a hétszeres világbajnok csütörtökön arról beszélt, hogy nem tervezi elhagyni a Mercedest, de keményen kell dolgozniuk és csökkenteniük a lemaradásukat. Ifjú honfitársa 2025-ig kötelezte el magát tavaly a McLarenhez, és mint azt Chandhok jelezte ez okozhat problémát egy átigazolásnál, de ha egy topversenyzőt valóban akar valamelyik élcsapat, mindig van az a pénz.

A Szaúdi nagydíj szombati időmérője és a vasárnapi futama egyaránt 18:00-kor lesz, az M4 Sport közvetíti.

Borítókép: Tith Zsombor / Sport365

Videók