Hamilton: Nincs bajom Verstappennel

A brit szerint nincs miért haragudnia.


Lewis Hamilton kijelentette, nincs baja vetélytársával, Max Verstappennel.

A 2021-es Forma-1-es szezon valószínűleg még sokáig élni fog a rajongók emlékezetében. A jó és rossz versenyeket, valamint hatalmas vitákat hozó évad legemlékezetesebb pillanata a zárófutam lett, ahol Max Verstappen az utolsó körben előzte meg Lewis Hamiltont, így elorozva előle a világbajnoki trófeát. A vitatható bírói döntések miatt sokáig nem nyugodtak meg a kedélyek. A nézők pedig azóta is előszeretettel találgatják, hogy a történtek után milyen viszonyban áll egymással a két versenyző.

A holland Formula 1 Magazine-nak adott interjújában Hamilton némi betekintést engedett a páros közti kapcsolatba és cáfolta azokat a híreket, miszerint utálják egymást a hollanddal.

"Az emberek szeretnek arról beszélni, hogy problémák vannak Max és köztem, de tisztelem őt” – mondta a brit, majd azt is hozzátette, nem tudja, kölcsönös-e ez az érzés.

"Sokkal fiatalabb, szóval lehet, hogy neki van velem baja. De ebben nem vagyok biztos, sőt feltételezem, hogy nem. Bár nem beszélhetek a nevében."

"Mindent megtett, amit 2021-ben meg kellett tennie, akkor miért lenne gondom vele? Minden hétvégén fellépett és hozta, amit kell, ezt senki nem veheti el tőle.”

Borítókép: Mario Renzi – Forma 1/Formula 1 a Getty Images

Videók