"Hamilton túlságosan el van foglalva a piercingjeivel és egyéb hülyeségeivel"

Coronel erős kritikával illette a hétszeres világbajnokot.


Ahogy arról korábban beszámoltunk, Lewis Hamilton a Miami Nagydíj után többször is kritikával illette csapatát. A brit azt állította, csapata nem segítette őt egy fontos taktikai döntés meghozatalában, és azt is kijelentette a Mercedes semmit sem fejlődött az elmúlt öt futam alatt. Tom Coronel szerint a brit azonban csak kifogásokat keres, ahelyett, hogy együttműködne az istálló tagjaival.

A Mercedesek számára nem indult túl jól a 2022-es szezon. Az autó pattogása folyamatos problémát okoz a két versenyzőnek, ráadásul az autók sebessége sem tudja felvenni a versenyt a két riválissal, a Red Bullal és a Ferrarival.
A hétszeres világbajnok, Lewis Hamilton már kétszer végzett a legjobb tízen kívül, ráadásul csapattársa az elmúlt négy futamon előbb ért be a célba, mint ő.A brit nyilatkozataiban úgy fogalmazott, a Mercedes nem fejlődött semmit, Tom Coronel ugyanakkor úgy gondolja, Hamilton csak kifogásokat keres.

„A Mercedes és Hamilton között nem jó a hangulat” – mondta a Motorsport.com -nak.

„A pilóta egy meleg környezetben jól kifejezheti magát, és akkor kreatív lehet és folytathatja. Hamilton és a Mercedes közt ebben a pillanatban erről határozottan nincs szó. Látom, hogy Hamilton sok kifogást keres, de ez nagyon nehéz is, mert a csapattársa, Russell folyamatosan az orrára koppint.”Coronel arról is beszélt, szerinte Hamiltonnak túlságosan eltereli a figyelmét az, hogy harcban áll az FIA-val az ékszerviselési szabályok miatt.

„Régebben, Schumachernél azt láttuk, hogy a pilóta együtt gondolkodott a csapattal. Most Hamilton mindig átpasszolja a labdát a csapatnak, de pilótaként neked is gondolkodnod kell. Hamilton az igazi versenyzés helyett túlságosan el van foglalva a piercingjeivel, drágaköveivel és egyéb hülyeségeivel
” – fejtette ki.

Borítókép: GettyImages

Videók