„Hamilton visszatérése? Ötven-ötven”

Alain Prost szerint mindkét forgatókönyv lehetséges.


A szezon közeledtével egyre jobban felerősödnek a Lewis Hamilton visszavonulásáról szóló hangok. Bár egyelőre ezt senki nem erősítette meg, a brit továbbra is elzárkózik a nyilvánosság elől, ami sokak szerint aggodalomra adhat okot. A csapattagok és az egykori pilóták pedig sorban mondják el meglátásaikat a helyzetről. Most a korábbi versenyző Alain Prost mondta el, mit gondol a hétszeres világbajnok jövőjéről.

Prost a francia Le Journal du Dimanche nevű lapnak adott interjút, amelyben kifejtette, mi a véleménye a Hamilton körül kialakult helyzetről.

"Nehéz belehelyezkedni a helyébe. Bizonyára ugyanannyi oka van, hogy abbahagyja, mint a folytatásra. Ötven-ötven. Nagy lelki csapás érte, de nagyon szomorú lenne, ha nem lenne itt a következő szezonban” – fejtette ki.

Az egykori versenyző hozzátette, továbbra is reménykedik abban, hogy Hamilton ott lesz a rajrácson a 2022-es szezonban.

"Nagyon szeretnék optimista maradni, mert hátra van a nyolcadik cím megszerzése és az új technikai szabály miatt, talán három csapat lehet az élen, és négy-öt pilóta versenghet majd a címért. Ez egy olyan kihívás, amelyet Hamilton vállalna."

Forrás: marca.com

Borítókép: Facebook.com/LewisHamilton

Videók