Sergio Pérez koronavírusos lett - Hülkenberg visszatér

Mielőbbi felépülést kívánunk Péreznek.


Sergio Péreznek, a Forma 1-es Racing Point csapat pilótájának pozitív lett a koronavírustesztje, így nem szerepelhet a hétvégi Brit Nagydíjon.

A mexikói versenyzőről csütörtök délután azt közölték, hogy tesztjének eredménye bizonytalan eredményt hozott, ezért nem vett részt a silverstone-i viadal hivatalos sajtótájékoztatóján, és újra tesztelték. A Nemzetközi Automobil Szövetség aztán este bejelentette, hogy az újabb teszt szerint Pérez elkapta a vírust, így az előírásoknak megfelelően karanténba került, és nem indulhat ezen a héten a viadalon.

Sport365.hu - Sergio Pérez koronavírusos lett

Sergio Péreznek, a Forma 1-es Racing Point csapat pilótájának pozitív lett a koronavírustesztje, így nem szerepelhet a hétvégi Brit Nagydíjon. A mexikói versenyzőről csütörtök délután azt közölték, hogy tesztjének eredménye bizonytalan eredményt hozott, ezért nem vett részt a silverstone-i viadal hivatalos sajtótájékoztatóján, és újra tesztelték.

A Racing Point – melynek központja éppen Silverstone-ban van – korábban azt közölte, hogy pilótája a legutóbbi futam óta nem volt pályán és hazájába sem látogatott.

Időközben hivatalossá vált, hogy Nico Hülkenberg versenyez ezen a hétvégén Sergio Perez pozitív koronavírus tesztje után a mexikói helyett! A német harmadszorra tér vissza a Racing Point (korábban Force India) csapathoz, akiknél 2011-2012 és 2014-2016 között versenyzett.

Forrás: shootthespeed.hu
Borítókép: shootthespeed.hu

Videók