„ A Mercedes meghosszabbította Hamilton szerződését, mert Verstappen nemet mondott”

Ralf Schumacher is elmondta a véleményét. - TOP5: Ezt is sokan olvasták a Sport365-ön.


Ralf Schumacher azt állította, hogy Lewis Hamilton új szerződése a Mercedesszel azért jött létre, mert Max Verstappen visszautasította őket.

Hamilton július elején új kétéves szerződést írt alá, és Verstappennel folytatott keserű bajnoki küzdelme tovább súlyosbodott a holland brit nagydíjon történt összeütközés után. Schumacher megjegyzései nemigen segítenek csökkenteni a párok közötti feszültséget.

„Számomra Hamilton szerződésének meghosszabbítása alapvetően azt jelenti, hogy Max elutasította a Mercedest. Úgy gondolom, hogy a Mercedes minden reményét Verstappen szerződtetésébe fektette, azzal a céllal, hogy biztosítják a jövőt. Ez a terv nem jött be, és végül Lewis volt az egyetlen alternatíva” - mondta Schumacher a "Sport Bild" -nek adott interjúban.

Noha Hamilton Silverstone-ban nyolc pontra csökkentette a különbséget közte és holland riválisa között, Schumacher nincs teljesen meggyőződve arról, hogy a brit pilóta megnyeri a 2021-es világbajnokságot.

„Kíváncsi vagyok, hogy megfordítja-e a Mercedes a világbajnokságot, mert a Red Bullnak még mindig lehetnek tartalékai. Ez igazából Hamilton és Verstappen harca lesz. Remélem, hogy senki sem sérül meg. Minden alkalommal, egyre jobban emlékeztetnek Ayrton Sennára és Alain Prostra.”

Forrás: marca.com
Borítókép: planetf1.com

Videók