A legendás brazil játékos szerint, fizikálisan jobb, mint Cristiano Ronaldo

A BL-győztes brazil 46 évesen is bombaformában van. A Sport365 e heti legolvasottabb cikkeiből válogattunk. TOP5: Nr1


A brazilok korábbi kiváló labdarúgója, Zé Roberto úgy véli, hogy jobb testtel rendelkezik, mint Cristiano Ronaldo.

Az ötszörös aranylabdásnak irigylésre méltó adottságai vannak, hiszen amellett, hogy hétről hétre fantasztikus teljesítményt produkál a pályán, olyan fizikai állapotban van, mintha még csak 20 esztendős lenne, pedig már 35 éves.

Recovery session

null


A Bayern München és a Real Madridi egykori középpályása, Zé Roberto azonban még jobb állapotban van, ami talán arra késztetheti a rekorddöntögetésekről és versenyszelleméről híres portugál klasszist, hogy 40 éves kora után is még aktív legyen.

"Azt mondanám, hogy jobb fizikummal rendelkezem, mert én 43 éves koromig játszottam" - mondta a legendás brazil a Tyc Sports-nak. "Ha ő is fog, akkor elismerem, hogy jobb nálam."

Ugyan a BL-győztes sztár már 46 éves és a játékoskarrierje már a múlté, mégis fantasztikus formában van, mivel az edzéssel azóta sem állt le, erről pedig rendszeresen tesz fel képeket, videókat a közösségi oldalára.

@fernandinhoo77 Mano eu acho que eu nunca quebrei na vesti, mas que o tempo foi bom comigo, eu não posso negar! Da um ligue na evolução. Quero ver a evolução dos meus parceiros também @fefrancooficial @denilsonshow e o @dejesusoficial . . . . . #evoluiu #treino #zeroberto #tbt #uhul #zeroberto #zr11 #foco #fitness #shape

null


Zé Roberto hosszú és meglehetősen sikeres pályafutást tudhat magának, hiszen 23 éven keresztül rúgta a bőrt, többek között a Real Madridban, a Bayer Leverkusenben, a Bayern Münchenben és a Hamburgban is megfordult. Ugyan Madridban csak egy évet töltött, de így is bajnoki címet, Szuperkupa-győzelmet, majd bajnokok Ligája győzelmet ünnepelhetett a spanyol csapattal. A Bayern Münchennel négyszeres bajnok, négyszeres kupagyőztes és kétszeres Ligakupa-győztes lett. A válogatottal két Copa Américát és két Konföderációs Kupát nyert.

Disciplina é a ponte entre metas e realizações, em qual ponto entre elas você se encontra ?Semana tá começando e o treino de hoje já foi! #VAMO . . . . . #zeroberto #uhul #dux #suplementos #academia #treino #vidasaudavel #treinopesado #zr11 #foco #legado #body #futebol

null


Az egykori kiváló középpályás 2017-ben vonult vissza az aktív labdarúgástól, jelenleg pedig korábbi csapata, a brazil Palmeiras tanácsadójaként dolgozik.

Forrás: sportbible

Borítókép: Instagram/zr11/cristiano

Videók