Czollner Gyula szakértő rovata

Czollner Gyula: Európa fellegvára lesz a Hungaroring

Czollner Gyula: Európa fellegvára lesz a Hungaroring
A Hungaroring szerdai bejelentése szerint a Hungaroring 2014-ben otthont ad a DTM egyik futamának, azaz a Német Túraautó bajnokság érkezésével újabb izgalmas sorozat lát el Magyarországra.

Czollner Gyula: "még mindig Talma a legjobb magyar motorversenyző"

Czollner Gyula: "még mindig Talma a legjobb magyar motorversenyző" Talmácsi Gábor szerencsétlen kimenetelű balesete után Czollner Gyula, a sport365.hu állandó szakértője elemezte a magyar motoros helyzetét.

Czollner Gyula: "statisztikailag nagyon jól hangzik Schumacher rekordjának beállítása, de kevés a haszna"

Czollner Gyula: "statisztikailag nagyon jól hangzik Schumacher rekordjának beállítása, de kevés a haszna" A Lotus finn pilótája, Kimi Räikkönen sorozatban a 24. versenyén is pontszerző helyen végzett, így beállította Michael Schumacher vonatkozó rekordját, amit a Brit Nagydíjon meg is dönthet. A rekord jelentőségéről kérdeztük állandó szakértőnket, Czollner Gyulát.

Czollner Gyula: "Massán sokat bukhat idén a Ferrari"

Czollner Gyula: "Massán sokat bukhat idén a Ferrari" Czollner Gyula, a sport365.hu állandó szakértője a Brit Nagydíj előtti szünetben az elmúlt versenyek legizgalmasabb kérdéseit feszegeti rovatában. Hogy mire is gondolt pontosan Massával kapcsolatban, a hajtás után kiderül.

Czollner Gyula: "Norbi most versenyzett úgy, ahogy a szezon második felében kéne végig"

Czollner Gyula: "Norbi most versenyzett úgy, ahogy a szezon második felében kéne végig" Michelisz Norbert harmadik helyet szerzett a túraautó-világbajnokság (WTCC) vasárnapi, oroszországi versenyének első futamán, Moszkvában. Az eredményt Czollner Gyula, a sport365.hu álandó szakértője értékelte.

Czollner Gyula: "Ami történt, az hasznára fog válni a sorozatnak"

Czollner Gyula: "Ami történt, az hasznára fog válni a sorozatnak" Michelisz Norbert ugyan szerzett egy harmadik helyet a hétvégi, Salzburgringen rendezett WTCC-futamon, de a verseny leginkább a hátsó szárny miatti büntetéséről maradt emlékezetes. A történteket Czollner Gyula, a sport365.hu álandó szakértője értékelte.

Czollner Gyula: "hosszú még az út a csúcsig, de Norbi végig érhet rajta"

Czollner Gyula: "hosszú még az út a csúcsig, de Norbi végig érhet rajta" Michelisz Norbert a túraautó-világbajnokság magyarországi futamain egy második és egy nyolcadik helyet szerzett. A nagyszerű teljesítményt Czollner Gyula, a sport365.hu álandó szakértője értékelte.

Michelisz második az időmérőn: "most biztos néznek a japánok" - Czollner Gyula

Michelisz második az időmérőn: "most biztos néznek a japánok" - Czollner Gyula Hétvégén kerül sor a túraautó-világbajnokság magyarországi futamára a Hungaroringen. A szombati időmérőn Michelisz Norbert a második helyet szerezte meg, a nagyszerű teljesítményt Czollner Gyula, a sport365.hu állandó szakértője értékelte a rovatában.

"Michelisznek olyan a Hungaroring, mint Messinek a Camp Nou" - Czollner Gyula

"Michelisznek olyan a Hungaroring, mint Messinek a Camp Nou" - Czollner Gyula Hétvégén kerül sor a túraautó-világbajnokság magyarországi futamára a Hungaroringen. A versenyhétvége előtt a sport365.hu állandó szakértője, Czollner Gyula latolgatta Michelisz Norbert és a Zengő Motorsport esélyeit.

"Michelisz futamot nyerhet a Hungaroringen" - Czollner Gyula

"Michelisz futamot nyerhet a Hungaroringen" - Czollner Gyula Michelisz Norbert egy harmadik helyet szerzett vasárnap a WTCC szlovákiai futamán. A sport365.hu állandó szakértője, Czollner Gyula szerint a magyar pilóta a jövő héten akár győzelmet is ünnepelhet a Hungaroringen.

"Michelisz remeklése helyett az Önök kértéket kellett nézni" - Czollner Gyula

"Michelisz remeklése helyett az Önök kértéket kellett nézni" - Czollner Gyula Remek eredményt elérve harmadik lett a WTCC szlovákiai futamán Michelisz Norbert, a Zengő Motorsport Hondás versenyzője. A magyar pilóta remeklését azonban idehaza nem láthatták a tévénézők.

WTCC: "Michelisz egyelőre nem a vb-címért harcol" - Czollner Gyula

WTCC: "Michelisz egyelőre nem a vb-címért harcol" - Czollner Gyula A túraautó-világbajnokság (WTCC) 5-6. fordulóját rendezik a hétvégén a szomszédos Szlovákiában, ahová második alkalommal tér vissza sorozat.

Kubica számára a DTM a Forma-1-et jelentheti

Kubica számára a DTM a Forma-1-et jelentheti A Mercedes-Benz Motorsport új feje, Toto Wolff hivatalosan is megerősítette, hogy Robert Kubica a Német Túraautó Bajnokságban (DTM) tesztelhet

A rovat további friss hírei