A megvádolt Horner tagad és tisztázna

A Red Bull-főnök felesége meg van győződve férje ártatlanságáról.


Christian Horner jövője a Red Bull csapatfőnökeként bizonytalannak tűnik, miután állítólagos visszaéléssel vádolják.

Horner egy jelentés szerint megesküdött, hogy „tisztázza a nevét” egy állítólagos helytelen viselkedés miatt folyó vizsgálat közepette. Felesége, Geri Halliwell megdöbbent a férje ellen folyó vizsgálat miatt, de azt tervezi, hogy „kiáll mellette”.

A Red Bull csapatfőnöke ellen a múlt héten indult vizsgálat, miután a holland De Telegraaf hírportál jelentése megerősítette, hogy a csapat egyik női alkalmazottja helytelen viselkedéssel kapcsolatos vádakat fogalmazott meg. Az AP jelentése később hozzátette, hogy a vádak az agresszív vezetési stílusához kapcsolódnak.

A regnáló világbajnokok közleménye megerősítette a hírt: „Miután tudomást szereztek bizonyos, a közelmúltban felmerült állításokról, a vállalat független vizsgálatot indított. Ezt az eljárást, amely már folyamatban van, egy külsős szakjogász végzi.”

„A vállalat rendkívül komolyan veszi ezeket az ügyeket, és a vizsgálatot a lehető leghamarabb lezárjuk. Jelenleg nem lenne helyénvaló további kommentárokat fűzni.”

Horner hevesen cáfolja a vádakat, és a múlt héten azt nyilatkozta, hogy „teljes mértékben tagadom ezeket az állításokat.”

Borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Videók