WWE: Hulk Hogan imádja John Cenát!

A TNA legismertebb személyiségétől, Hulk Hogan-től a Twitteren kérdezték meg, hogy mit gondol John Cenáról. A legenda leírta, hogy imádja a WWE sztárját.


Hulk Hogan az elmúlt hetekben nagyon elfoglalt volt, hiszen az Impact Wrestling Angliában turnézik, ennek ellenére a legenda nem feledkezett el a rajongóiról. Az ötvenkilenc esztendős egykori pankrátort a Twitteren kérdezték meg egy-két dologról. Nos, az egyik szurkoló arra volt kíváncsi, hogy Hogan mit gondol a WWE egyik legismertebb szupersztárjáról, John Cenáról:

@_Al3Li_ igen én kedvelem John Cenát, mindig számíthatsz rá az üzletben és keményebben dolgozik, mint bárki más.” – írta Hulk Hogan. Érdekesség, hogy Hogan jó pár évvel ezelőtt csapatot alkotott Cenával és Shawn Michaelsszel. A fantasztikus team a Christian, Chris Jericho, Tomko hármast verte meg. Egymás elleni mérkőzésük viszont egyszer sem volt, igaz abban az időben Cena volt a WWE egyedüli arca.

A héten még Hulk Hogant és John Cenát is láthatják majd a szurkolók. A ”Hulkster” csütörtökön az Impact Wrestling adásában, míg a 10-szeres WWE bajnok vasárnap az Elimination Chamber előfizetéses gálán fog szerepelni. Mint ismert Cena, Ryback és Sheamus összecsap a Shieldel (Dean Ambrose, Seth Rollins, Roman Reigns).

Videók