Cena elhagyta a Rawt, majd Miz visszahozta, fantasztikus este – videó

Hétfőn tartották meg a WWE 2011-es draftját. Az esti Raw adásban több váratlan dolog történt, de a legfontosabb, hogy John Cena előbb elhagyta a Raw-t, majd visszatért, míg Randy Orton mostantól a SmackDown kötelékébe tartozik.


A WWE számára nagyon fontos nap volt április 25-e, ugyanis a hétfő esti Raw adásban rendezték meg a Draftot, ahol több pankrátor is műsort váltott.

Az esti Raw adást egy 20 emberes Battle Royal nyitotta. A Rawt The Great Khali, Santino Marella, Daniel Bryan, Vladimir Kozlov, Yoshi Tatsu, Mason Ryan (Nexus tag), Evan Bourne, Sheamus (US bajnok), Ted DiBiase és Mark Henry, míg a ”kékek” csapatát, azaz a SmackDownt Heath Slater (Core), Kane és Big Show (csapatbajnokpk), Drew Mclntryre, Wade Barrett (Interkontinentális bajnok), Cody Rhodes, Ezekiel Jackson, Kofi Kingston, Brodus Clay és Chris Masters képviselte. A nagy mérkőzést a kékek nyerték meg, így a 2011-es WWE Draft első választottja a SmackDowné volt. A sorsolás kegyes volt a SD számára, ugyanis napjaink legjobb pankrátora John Cena öltözött kékbe. A sorsolás után Cena megígérte, hogy megnyeri a WWE bajnoki címét vasárnap és hazaviszi a SmackDownra. Közben megjelent Miz, aki szokásosan nagyképűen nyilatkozott.

Következett R-Truth, aki kigúnyolta John Morrisont. Mint ismert a Truth két héttel ezelőtt élete lehetőségét kapta meg, ugyanis John Cenával együtt a WWE következő előfizetésese adásán az Extreme Ruleson megküzdhetett volna Mizel a WWE bajnoki címéért. Múlt héten azonban Morrison legyőzte őt, a mérkőzés után Truth megszégyenítette Morrisont. Tegnap viccelődött vele, mígnem Morrison megjelent és megverte barátját, ez a világbajnoki címmérkőzésre készülő Morrisonnak nem biztos, hogy jól jött.

Jöhettek a dívák. Nem is akármilyen mérkőzés következett, ugyanis két egykori világbajnok csapott össze. Eve Torres (Raw) és Layla (SmackDown). A mérkőzést Eve nyerte meg, de csak azért, mert Michael Cole közbeszólt. Eve győzelme egy Rey Mysterot ért a Raw-nak. Érdekesség, hogy a mérkőzés után Layla megtámadta legjobb barátnőjét Michelle McCoolt.

Kofi Kingston (az este folyamán a Raw–csapatához csatlakozott) legyőzte a US bajnokot Sheamust (később elhagyta a Rawt és a SmackDownra került). Kofi sikere hatalmas győzelmet jelentett SD-nek, ugyanis Randy Orton a hétfői adásról átkerült a péntekire.

Napjaink egyik legkedveltebb pankrátora győzelemmel mutatkozott be a SmackDown tagjaként, ugyanis legyőzte Dolph Zigglert. A ”WWE Csúcsragadozójának” győzelme után megjelent CM Punk és megígérte, hogy nagy veresében részesíti Ortont az Extreme Rules-on (Last Man Standing), Orton is válaszolt, ő elmondta, hogy Punk nem tud, majd járni, beszélni és enni sem a mérkőzésük után. Ez a sker egyébként két ”pick-et” ért a SmackDownnak. Jött: Sin Cara és Mark Henry

Rey Mysterio is győzelemmel mutatkozott be a Raw-on. A mexikói legenda az Interkontinentális bajnokot Wade Barrett győzte le. A Raw, pedig megkapta Big Showt és Alberto Del Riot. Érdekesség, hogy Show társa Kane maradt a SmackDoen-on. Mint ismert ők a csapatbajnokok.

Következhetett az este főmérkőzése, ahol Alberto Del Rio, CM Punk és Miz alkotott egy csapatot, míg a SmackDownt John Cena, Christian és Mark Henry képviselte. Az összecsapást a Raw nyerte meg, ugyanis Cenát leütötte Henry, míg Miz bevitte befejező mozdulatát a Skull-Crushing Finalet. Miz és a Raw hatalmas meglepetésére a gép Cenát sorsolta ki, így a ”Cenation Commander-in-Chief ” visszatért a Raw-ra, majd lerendezte Mizt, Del Riot és Punkot.

WWE Draft 2011:
1. John Cena Raw – SmackDown
2. Rey Myterio SmackDown – Raw
3. Randy Orton Raw – SmackDown
4. Mark Henry Raw – SmackDown
5. Sin Cara Raw – SmackDown
6. Big Show SmackDown – Raw
7. Albertp Del Rio  SmackDown – Raw
8. John Cena  SmackDown – Raw
9. Daniel Bryan Raw – SmackDown
10. Jack Swagger SmackDown – Raw
11. The Great Khali Raw – SmackDown
12. Jimmy Uso Raw – SmackDown
13. Kelly Kelly SmackDown – Raw
14. JTG SmackDown – Raw
15. Alicia Fox Raw – SmackDown
16. William Regal Raw – SmackDown
17. Yoshi Tatsu Raw – SmackDown
18. Drew Mclntryre SmackDown – Raw 
19. Natalya Raw – SmackDown
20. Curt Hawkins SmackDown – Raw
21. Chris Masters SmackDown – Raw
22. Jay Uso Raw – SmackDown
23. Kofi Kingston SmackDown – Raw
24. Ted DiBiase Raw – SmackDown
25. Tyson Kid Raw – SmackDown
26. Tamina Raw – SmackDown
27. Tyler Reks SmackDown – Raw
28. Alex Riley Raw – SmackDown
29. Beth Phoenix SmackDown – Raw
30. Sheamus Raw – SmackDown

Főmérkőzés:

Videók