Súlyos sérülést szenvedett a Colorado Avalanche játékosa

A Colorado Avalanche csapatkapitány helyettese Paul Stastny súlyos sérülést szenvedett múlt hét vasárnap. A center csapta Phoenix Coyotes elleni mérkőzésén a jobb lábában fáradásos törést szenvedett.


Komoly érvágás érte a Colorado Avalanche csapatát, ugyanis a franchise egyik legértékesebb játékosa Paul Stastny súlyos sérülést szenvedett és a mostani szezonban, már nem léphet pályára. A huszonöt esztendős center múlt hét vasárnap a Phoenix Coyotes elleni mérkőzésen sérült meg. A fiatal amerikai (Kanadában született) hokis jobb lábában fáradásos törést szenvedett és hosszú heteket kell kihagyni, mivel a NHL alapszakasza most vasárnap véget ér és a Colorado a Nyugati főcsoport 14. helyén áll és nem jutott a rájátszásba, így számára véget ért a 2010/2011-es szezon.

Az olimpiai ezüstérmes center a mostani szezonban 74 mérkőzésen lépett jégre, ezalatt 57 pontot (22 gól, 35 gólpassz) szerzett. Érdekesség, hogy Stastny a csapat második legponterősebb játékosa, a csapatkapitány helyettest csak Matt Duchene előzi meg, aki 62 pontot (27 gól, 35 gólpassz) szerzett eddig. A Colorado az alapszakaszban játszik még a St. Louis Bluesal, kétszer a Dallas Starssal és az Edmonton Oilersel.

Videók