Visszatér! Cristiano Ronaldo meggyőzte?!

Tom Brady úgy érzi, a helye még mindig a pályán van nem a lelátón.


Alig 40 nappal azután, hogy bejelentette visszavonulását az NFL legendája, Tom Brady, máris újabb hírrel jelentkezett, miszerint visszatér a 23. NFL-szezonra a Tampa Bay Buccaneers csapatában – jelentette be a hétszeres Super Bowl-győztes vasárnap délutáni Twitter-üzenetében.

„Az elmúlt két hónapban rájöttem, hogy a helyem még mindig a pályán van, és nem a lelátón. Eljön az az idő is. De nem most. Szeretem a csapattársaimat, és szeretem a támogató családomat. Ők teszik mindezt lehetővé. Visszatérek a 23. szezonomra a Tampában. Ez egy befejezetlen üzlet, LFG” – írta Brady Twitteren.

Brady 2000 és 2019 között a New England Patriots játékosa volt, csapatával hat Super Bowl-t nyert. Ehhez még egyet hozzátett a Tampa Bay Buccaneersszel, amellyel 2020-as odaszerződése után tavaly februárban bizonyult a legjobbnak. A liga történetének egyetlen hétszeres bajnoka minden jelentősebb statisztikai mutatóban - TD-passzok, győzelmek, passzolt yardok - vezeti az NFL örökrangsorát. Háromszor választották az idény és ötször a Super Bowl legértékesebb játékosának. Brady január 23-án játszotta eddigi utolsó mérkőzését, amikor a Tampa Bay Buccaneers a rájátszás második körében, a főcsoport-elődöntőben búcsúzott a későbbi bajnok Los Angeles Ramsszel szemben.

Brady szombaton Manchesterben volt, hogy megnézze a Manchester United csapatát, ahol Cristiano Ronaldo mesterhármast lőve rekordot döntött. A találkozás és a látottak inspiráló lehetett Brady számára, aki hiszi, hogy hasonlóan Ronaldóhoz, még ő is tud a legmagasabb szinten teljesíteni.

Image
Fotó: ESPN/Twitter

Forrás: marca.com és MTI
Borítókép és képek: Tampa Bay Buccaneers/Twitter

Videók