NFL: továbbra is veretlen a Pats, de fontos emberét veszítette

Lejátszották az NFL negyedik játékhetét, ahol továbbra sem koccinthatott a Miami Dolphins 1972-es veretlen bajnokcsapata, továbbra is öt gárda nem talált legyőzőre, akik közül a New England alapemberét áldozta fel.


Lejátszották a negyedik játékhét mérkőzéseit az észak-amerikai futball bajnokságban, az NFL-ben.

Továbbra is megállíthatatlanul masírozik előre a Peyton Manning vezette Denver Broncos, amely alapos verésben részesítette a Philadelphia Eagles csapatát, 52 ponttal megalázva a sasok védekező egységét. A vadlovak irányítójának ezúttal 4 átadása talált csapattársat a végzónában, ezzel Touchdown-t elérve. Egyre többen teszik fel a kérdést, egyáltalán ki fogja megállítani a coloradoiakat? Ha így játszanak, veszélybe kerülhet a Miami Dolphins 1972-es bajnokcsapatának önállósága, miszerint szezonbeli vereség nélkül szerezték meg a Super Bowl-győzelmet.

Továbbra is szárnyal a Kansas City Chiefs, amely erőre kapott az új edző, Andy Reid és a vele érkezett San Francisco-i irányító, Alex Smith segítségével. Az áldozat ezúttal az idei szezonban gyengén szereplő két évvel ezelőtti bajnok, New York Giants volt, amelyre 31-7-es verést mértek a Főnökök.

Nyugodtan sorolhatjuk az idény meglepetés csapatai közé a Seattle Seahawks-ot, amely továbbra se talált legyőzőre. Ezúttal a remek védelemmel rendelkező Houston Texans otthonában arattak sikert, hosszabbítás után megnyerve a találkozót. A játék végét a texasiak irányítójának, Matt Schaub-nak az eladott labdája jelentette.

Igazi ki-ki meccset játszott egymással az Atlanta Falcons és a New England Patriots. Tom Brady remekül összefogta a hazafiak támadóegységét, amely a NY Jets elleni gyenge teljesítmény óta, amelyet a védelem nyert meg számukra, csak szerzik és szerzik a pontokat. A védelem ismét kitett magáért, amely meghozta az áldozatát. A hazafiak nagy valószínűséggel az egész idényre elveszítették a védelem egyik oszlopát, Vince Wilforkot, akinek elszakadt az Achillesze. Helyettesítésére visszahívhatják a gárda korábbi játékosát, a jelenleg szabadügynök Richard Seymour-t.

Mióta visszakapták edzőjüket, Sean Peyton-t, azóta a New Orleans Saints is megállíthatatlan a pályán. A hétfő esti rangadón a Miami Dolphins csapatát gázolták el 38-17-re. A csapat QB-ja, Drew Brees 4-szer adott Touchdown-passzt, addig az ellenfélnél Mike Tannehill háromszor adta el. Ki lehet jelenteni, hogy a szentek megérdemelt sikert arattak.

Még mindig keresi önmagát Ben Roethlisberger és a Pittsburgh Steelers. Meskó Zoltán csapata továbbra is győzelem nélkül áll az alapszakaszban, ezúttal az NFL európai meccsén, a londoni Wembley stadionban szenvedtek 34-27-es vereséget a Minnesota VIkings ellen.

AMERIKAI FUTBALL
NFL-Alapszakasz - 4. forduló
St. Louis Rams - San Francisco 49ers 11-38
Buffalo Bills - Baltimore Ravens 23-20
Cleveland Browns - Cincinnatti Bengals 17-6
Detroit Lions - Chicago Bears 40-32
Houston Texans - Seattle Seahawks 20-23 (hosszabbítás után)
Jacksonville Jaguars - Indianapolis Colts 3-37
Kansas City Chiefs - New York Giants 31-7
Minnesota Vikings - Pittsburgh Steelers 34-27
Tampa Bay Buccaneers - Arizona Cardinals 10-13
Tennessee Titans - New York Jets 38-13
Denver Broncos - Philadelphia Eagles 52-20
Oakland Raiders - Washington Redskins 14-24
San Diego Chargers - Dallas Cowboys 30-21
Atlanta Falcons - New England Patriots 23-30
New Orleans Saints - Miami Dolphins 38-17
szabadnaposak: Carolina Panthers, Green Bay Packers

Videók