NFL: továbbra is megállíthatatlan a Kansas City

Még mindig nem szenvedett vereséget az NFL idei kiírásában a Kansas City Chiefs, amely ezúttal a Cleveland Browns együttesét múlta felül. A forduló meglepetése az Atlanta Falcons arizonai veresége.


Továbbra is 100%-os az észak-amerikai futball bajnokság idei kiírásában a Kansas City Chiefs. Andy Reid csapata ezúttal a Cleveland Browns együttese ellen lépett pályára és szoros csatában hat pontos, 23-17-es győzelmet aratott. A csapat irányítója, Alex Smith kétszer passzolta a tojáslabdát a végzónába pontot szerezve alakulatának.

Továbbra sem szerzett győzelmet a Jacksonville Jaguars, amely az NFL Londonban rendezett alapszakasz mérkőzésén kiütéses vereséget szenvedett a tavalyi Super Bowl egyik résztvevője, a San Francisco 49ers ellen. Colin Kaepernick három pontszerzéssel segítette csapatát, egyszer egy elkapó segítségét is kérte, a másik két esetben saját maga vitte be a gólterületre a játékszert. A jaguárok QB-je, Chad Henne hiába passzolt 228 yardot, csak egy TD-re futotta az erejükből.

A floridai alakulatokra rájár a rúd a 2013-as kiírásban, hiszen a Jacksonville mellett a Tampa Bay Buccaneers sem mutathat fel győzelmet, amelyet ezúttal a Cam Newton vezette Carolina Panthers pucolt le a pályáról.

Visszatért a győzelmi útra a New England Patriots amely a csoportrivális, Miami Dolphins ellen nyert 27-17-re. Azonban a sikerért alaposan meg kellett dolgozniuk a hazafiaknak, hiszen a mérkőzésen az idei szezonban eddig gyengélkedő floridaiak teljesítettek jobban.

Az NFC East rangadóján még mindig nem tért magához az Eagles, ugyanis a philadelphiaiak a balszerencsés Cowboys elleni vereség után a New York Giants ellen se tudtak diadalmaskodni.

Az NFC North fagyos rangadóján a Green Bay Packers diadalmaskodott a Minnesota Vikings ellen.

A hétfő esti rangadóra is egy NFC rangadó jutott, mégpedig a nyugati csoportból. Az eddig gyengélkedő St. Louis Rams vendége volt az idényben eddig remeklő, Seattle Seahawks. A kosok csak a tengerisólymok remek védelmének köszönhetően nem értek el Touchdownt, a Bradfordot helyettesítő tartalékirányítójuk, Kellen Clemens kétszer adta el a labdát, amely végzetesnek bizonyult számukra. A találkozót 14-9-re nyerte a Seahawks.

AMERIKAI FUTBALL
NFL-Alapszakasz, 8. forduló:

Tampa Bay Buccaneers - Carolina Panthers 13-31
Detroit Lions - Dallas Cowboys 31-30
Jacksonville Jaguars - San Francisco 49ers 10-42
Kansas City Chiefs - Cleveland Browns 23-17
New England Patriots - Miami Dolphins 27-17
New Orleans Saints - Buffalo Bills 35-17
Philadelphia Eagles - New York Giants 7-15
Cincinnatti Bengals - New York Jets 49-9
Oakland Raiders - Pittsburgh Steelers 21-18
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons 27-13
Denver Broncos - Washington Redskins 45-21
Minnesota Vikings - Green Bay Packers 31-44
St. Louis Rams - Seattle Seahawks 9-14

szabadnaposak: Baltimore Ravens, Chicago Bears, Houston Texans, Indianapolis Colts, San Diego Chargers, Tennessee Titans

Korábbi eredmények az NFL-ből!

Videók