NFL: Minnesotában hozná helyre kisiklását a Patriots - előzetes

A 2. fordulóval folytatódik az NFL alapszakasza, amelyben a New England Patriots a Minnesota Vikings otthonában próbálja feledtetni szurkolóival a csoportrivális Miami elleni kisiklását.


Izgalmakkal teli első fordulót láthattunk az NFL-ben, amelyben nagy meglepetésre a New England Patriots vereséget szenvedett az egyik legnagyobb riválisa a Miami Dolphins otthonában.

Tom Bradyék ezúttal északra utaznak, ahol az ideiglenes, nyitottpályás otthonában fogadja őket a Minnesota Vikings csapata. Bill Belichick csapata a kisiklás ellenére is esélyesként lép pályára a lila-fehérek ellen.

Azonban a forduló nyitómérkőzésén meg kell említeni az AFC északi csoportjának rangadóját a Pittsburgh Steelers és a két évvel ezelőtti bajnok Baltimore Ravens összecsapását. Az acélosok remek hajrájuknak köszönhetően egy mezőnygóllal tudtak győzni a nyitóhétvégén a Cleveland Browns ellen. A Baltimore viszont kemény héten van túl, miután hétfőn este sajtótájékoztatón jelentették be, hogy megválnak határozatlan időre felfüggesztett futójuktól, Ray Rice-tól. Ez mindenképpen visszavehet a hollók formájából, főleg az elmúlt heti, Cincinnattiben elveszített találkozó után.

Az AFC-ben vasárnapra is jut egy rangadó. Peyton Manning tovább folytatná szédületes alapszakaszbeli formáját az előző szezonhoz képest alaposan meggyengült csoportrivális, a Kansas City Chiefs ellen.

A szokásos hétfő esti rangadón a Colts kemény feladat előtt áll a Philadelphia Eagles ellen. Még Andrew Luck zsenialitása sem tudott segíteni a Denver otthonában a csikókon, ezúttal a mindenkire veszélyes sasok ellen sem mehetnek biztosra. Igaz, Chip Kelly csapata az első fordulóban nem ütközött nagy ellenállásba saját közönsége előtt a Jacksonville Jaguars ellen, de a Lucas Oil Stadionban nem mehet senki se biztosra.

Vasárnap igazi csemegék is várhatóak, mint a címvédő Seattle Seahawks összecsapása a San Diego ellen, de a Chicago Bears San Francisco 49ers elleni vendégjátéka is érdekes lehet a szurkolók számára, amelyen az aranyásók először rendeznek tétmérkőzést új otthonukban a Levi's Stadiumban.

A rajongók emellett arra is kíváncsiak, hogy Eli Manning hány passzal fogja megörvendeztetni az Arizona védőit, vagy végre kétszeres Super Bowl-győztes módjára fog játszani? Minden esetre a hétvégi fordulók után megtudjuk.

AMERIKAIFUTBALL
NFL-alapszakasz, a 2. forduló párosításai:
Szeptember 12., péntek:
Baltimore Ravens - Pittsburgh Steelers 2:25
Szeptember 14., vasárnap:
Buffalo Bills - Miami Dolphins 19:00
Carolina Panthers - Detroit Lions 19:00
Cincinnatti Bengals - Atlanta Falcons 19:00 (tv: C8 - 20:00-tól)
Cleveland Browns - New Orleans Saints 19:00
Minnesota Vikings - New England Patriots 19:00
New York Giants - Arizona Cardinals 19:00
Tennessee Titans - Dallas Cowboys 19:00
Washington Redskins - Jacksonville Jaguars 19:00
San Diego Chargers - Seattle Seahawks 22:05
Tampa Bay Buccanneers - St. Louis Rams 22:05
Denver Broncos - Kansas City Chiefs 22:25 (tv: Sport2)
Green Bay Packers - New York Jets 22:25
Oakland Raiders - Houston Texans 22:25
Szeptember 15., hétfő:
San Francisco 49ers - Chicago Bears 2:30
Szeptember 16., kedd:
Indianapolis Colts - Philadelphia Eagles 2:30

Videók