NFL: Londonban lép pályára a tavalyi Super Bowl-döntős - előzetes

Az idei szezon második Európában rendezendő mérkőzésére kerül sor az NFL-ben, ahol a gyengélkedő Jacksonville Jaguars a San Franciscóval néz szembe. A veretlen Kansas City bizonyára nem izzad meg hazai pályán a Cleveland ellen.


Az európai óraátállítás miatt ebben a fordulóban magyar idő szerint minden mérkőzést a megszokotthoz képest egy órával korábban kezdenek. 

Ennek köszönhetően szokták erre a hétvégére hozni az NFL európai alapszakasz mérkőzését, amelyre már egyszer sor került a londoni Wembley Stadionban.

Vasárnap az eddig gyengén szereplő Jacksonville Jaguars néz szembe a tavalyi Super Bowl-résztvevő San Francisco 49ers csapatával. Ha Colin Kaepernick elkapja a fonalat, az óceán felénk eső részén élő fanatikusok pontgazdag mérkőzést láthatnak az angol gyepen.

A már egyedüliként veretlen Kansas City Chiefs hazai pályán igyekszik tovább menetelni a Cleveland Browns ellen, amely nem okozhat nagy gondot Alex Smith-ék számára. 

Az NFC East legnagyobb rivalizálásában visszavágót rendeznek a múlt héten első győzelmét megszerző New York Giants, a pályáról lemosott Philadelphia Eagles otthonába látogat.

Az AFC keleti csoportjában is rendeznek egy fontos küzdelmet, amelyben a New England Patriots fogadja a Miami Dolphins csapatát.

Az eddig veretlennek hitt Denver Broncos a múlt heti veresége után a Washington Redskins ellen igyekszik javítani az Indianapolisban elszenvedett botlásán.

A hétfő esti rangadón az idei szezonban várakozáson felül teljesítő Seattle Seahawks látogat az NFC West rangadóján a gyengén szereplő St. Louis Rams gárdájához. A  vendégek minden viszonnyal könnyen veszik az akadályt a gyengén szereplő kosok ellen.

AMERIKAI FUTBALL
NFL-Alapszakasz, 8. forduló:
2013. október 25., péntek:
Tampa Bay Buccaneers - Carolina Panthers 2:25
2013. október 27., vasárnap:
Detroit Lions - Dallas Cowboys 18:00
Jacksonville Jaguars - San Francisco 49ers 18:00
Kansas City Chiefs - Cleveland Browns 18:00
New England Patriots - Miami Dolphins 18:00
New Orleans Saints - Buffalo Bills 18:00
Philadelphia Eagles - New York Giants 18:00
Cincinnatti Bengals - New York Jets 21:05
Oakland Raiders - Pittsburgh Steelers 21:05
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons 21:25 (SPORT TV)
Denver Broncos - Washington Redskins 21:25
2013. október 28., hétfő:
Minnesota Vikings - Green Bay Packers 1:30
2013. október 29., kedd:
St. Louis Rams - Seattle Seahawks 1:40 (SPORT TV)

Videók