NFL: Jordani útra kerülhet a Seattle irányítója?

Új sportágban próbálhatja ki magát Russel Wilson, az NFL-ben szereplő Seattle Seahawks irányítója, hiszen az MLB-ben szereplő Texas Rangers baseball-csapata is soraiban tudná a remek képességű QB-t.


Új sportágba kezdhet az NFL holtidényében a Seattle Seahawks irányítója, Russel Wilson, akit az MLB-ben szereplő Texas Rangers látná soraiban.

Mindezt a 2010-ben és 2011-ben World Series döntőt játszó baseballcsapat jelentette be sajtótájékoztatón, hogy az idei drafton őt választanák és 12 ezer dollárért vásárolnák meg baseballos játékjogát a Colorado Rockiestól.

Azonban az amerikaifutballista eloszlatott minden kételyt az ESPN-nek adott nyilatkozatában, hogy elhagyná az NFL-t:

"Szeretem a baseball-t, mivel egy remek és nyugtató sportág. Nem hiába játszottam ezt egész életemben. Azonban a futball az első számú szerelmem."

Egy korábban magát a két sportágban is kipróbáló sztár, Deion Sanders biztatta a futballistát, hogy ezt a lehetőséget meg kéne próbálnia.

Azonban korábbról Michael Jordant is említhetnénk példának, amikor 1993-ban átmenetileg visszavonult a kosárlabdától, egy évig a Birmingham Barons csapatában játszott baseballt, több-kevesebb sikerrel.

Videók