NFL Draft: Megpróbálták besározni a lehetséges 1/1-est

Mark Ingram jr. az ESPN vendége volt. A fiatal játékosról azt terjesztették, hogy súlyos térdsérülést szenvedett és meg kellett műteni őt, de a futó tagadta, hogy bármi baja lenne és izgatottan várja az NFL Draftját.


Hétfőn több internetes oldal is arról számolt be, hogy súlyos sérülést szenvedett az NFL 2011-es szezon játékosbörzéjének lehetséges első választottja. Fiatalabbik Mark Ingramről azt híresztelték, hogy kedden egy komoly térműtétet hajtottak végre nála, ami egy héttel a játékosbörze előtt nem jó előjel.

A huszonegy esztendős futónak, aki 2009-ben megnyerte a Heisman Trophy valóban volt egy térdműtétje, igaz 2010. augusztus 31-én, akkor két mérkőzést kellett csak kihagynia.

Később kiderült, hogy valakik megpróbálták besározni a fiatal játékost, pontosabban rontani az esélyein, ugyanis a tehetséges futó szerdán az ESPN vendége volt és mindenkit megnyugtatott: Nem tudom, hogy ezek a jelentések honnan, vagy kitől érkezhettek. Úgy gondolom, hogy valaki ezzel szerette volna rontani az esélyeimet, de semmi baja a térdemnek, 100%-os. Ezt Dr. James Andrew is megerősítheti. – mondta Ingram.

Az NFL 2011-es játékosbörzéjét április 28-30-án rendezik meg a New York-i Radio City Music Hallban. A Carolina Panthers választhat, majd elsőként.

Videók