NFL: a legjobb irányítók küzdelme következik - előzetes

Ismét összecsap egymással az NFL két, már-már legendás irányítója, Tom Brady és Peyton Manning, ugyanis a Denver Broncos ezen a hétvégén Foxborough-ba látogat a New England Patriots elleni meccsre.


Rögtön egy rangadóval kezdődik az NFL 12. fordulója, ugyanis az NFC South-ban már magyar idő szerint péntek hajnalban összecsap egymással az idén remekül szereplő New Orleans Saints és a maga alatt játszó Atlanta Falcons.

Az Nemzeti Konferencia északi csoportjában a Brendan Rodgers nélkül formáját elvesztő Green Bay Packers a Minnesota Vikings ellen próbál visszatérni a győzelmi útra.

A múlt héten veretlenségét elvesztő Kansas City Chiefs egy csoportrangadón igyekszik feledtetni szurkolóival a múlt heti Denver Broncos elleni megingást, ezúttal a San Diego Chargers ellen.

Az NFC keleti négyesében is összecsap két ellenlábas, ugyanis az Eli Manning vezette New York Giants a Dallas Cowboys csapatát fogadja East Rutherfordban.

A forduló rangadóját magyar idő szerint hétfő hajnalban rendezik, amikor a két irányító gigász, Peyton Manning és Tom Brady csapatai, vagyis a Denver Broncos és a New England Patriots néz szembe egymással. 

A hétfő esti rangadón a Super Bowl-döntős San Francisco 49ers utazik a fővárosba, ahol a Washington Redskins ellen léppályára. Colin Kaepernickék mindent elkövetnek, hogy kijavítsák a vasárnapi Carolina Panthers elleni fiaskót.

Robert Griffin III és alakulata a veszett fejsze nyelét igyekszik megtalálni a rájátszással kapcsolatban, ugyanis egy esetleges vereséggel végképp lemondhatnak a január eleji Wild Card hétvégéről a washingtoniak. 

AMERIKAI FUTBALL
NFL-Alapszakasz, 12. forduló
2013. november 22., péntek:
New Orleans Saints - Atlanta Falcons 2:25
2013. november 24., vasárnap:
Detroit Lions - Tampa Bay Buccanneers 19:00
Green Bay Packers - Minnesota Vikings 19:00
Houston Texans - Jacksonville Jaguars 19:00
Kansas City Chiefs - San Diego Chargers 19:00
Miami Dolphins - Carolina Panthers 19:00
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers 19:00
St. Louis Rams - Chicago Bears 19:00
Baltimore Ravens - New York Jets 19:00
Oakland Raiders - Tennessee Titans 22:05
Arizona Cardinals - Indianapolis Colts 22:05
New York Giants - Dallas Cowboys 22:25
2013. november 25., hétfő:
New England Patriots - Denver Broncos 2:30
2013. november 26., kedd:
Washington Redskins - San Francisco 49ers 2:40
szabadnaposak: Buffalo Bills, Cincinnatti Bengals, Philadelphia Eagles, Seattle Seahawks

Videók