NFL: a következő szezonban érhet fel a csúcsra a 49ers sztárja

Az elmúlt szezonban gyengén kezdett a San Francisco 49ers irányítója, Colin Kaepernick ám edzője, Jim Harbaugh szerint a következő idényben megtörténik a támadó kivirágzása.


Az elmúlt két évben igazi sztárirányítóvá nőtte ki magát a San Francisco 49ers játékosa, Colin Kaepernick, aki a 2012-es idényben a sérült Alex Smith helyén bemutatkozhatott az NFL-ben és Super Bowl-ba vezette a kaliforniaiaknak. 

Azonban a következő szezon igazi áttörés lehet a negyedéves játékosnak edzője, Jim Harbaugh szerint. 

"Én ténylegesen azt várom, hogy eben az évben Colin bemutatja igazi játékerejét és a többi irányító fölé nő." - nyilatkozta a 49ers vezetőedzője az ESPN-nek a csapat edzőtáborában. "Most minden figyelem rajta van és mindenki azt várja, hogy az igazi sztárok közé tör fel. Nagyon izgatott vagyok az ő játékát illetően.

Kaepernick az eddigi idényeiben rájátszásba vezette a Friscót 2013-ban a New Orleans-ban rendezett Super Bowlon is pályára léphetett, majd az elmúlt idényben a főcsoport-döntőig jutottak, ahol egy utolsó másodperces labdaeladás után szenvedtek vereséget a bajnok Seattle Seahawks-tól.

Videók