Minden idők leggazdagabb védője lett Von Miller

A Denver Broncos védője hatéves, 114 és fél millió dollár értékű szerződést írt alá csapatával, amiből hetvenmilliót garantáltan megkap.


A februári Super Bowl legértékesebb játékosa ezzel meghaladta az eddigi rekordot, ami a garantált pénzt illeti (a Philadelphia Eagles falembere, Fletcher Cox 63 milliós kontraktust írt alá).

,,Ezt akartam igazán - a Denver Broncosnál maradni" - mondta Miller a csapat által kiadott közleményben. ,,Értékelem és köszönöm a lehetőséget, ami nekem adatott."

A játékosra azért is szüksége volt a Broncosnak, mert Peyton Manning visszavonulása miatt bizonytalan a csapat irányítóposzton. Mark Sanchez, valamint az első körben draftolt újonc Paxton Lynch a két jelölt a kezdőbe, de így is, úgy is szüksége van a Vadlovaknak a príma védelemre, hogy levegyék a felelősséget a quarterback válláról.

,,A jövőben nagy dolgokat várunk Vontól nem csak a pályán, de mint a csapat egyik vezérétől is" - nyilatkozta John Elway, a csapat általános igazgatója (aki egyébként 16 éves pályafutását a csapatnál töltötte, és egész karrierje során nem keresett ennyit, mint Miller e szerződés aláírásával.

 

Videók