Mahomes vezérletével rohant át a Chiefs a Ravensszen

Lamar Jackson ismét szenvedett a kansasiek ellen.


Kiélezett csata helyett simán, 34-20-ra nyert a címvédő Kansas City Chiefs a Baltimore Ravens vendégeként a profi amerikaifutball-liga (NFL) harmadik fordulójának csúcsrangadóján.

A hétfő esti meccsen a tavalyi alapszakaszgyőztes fogadta a bajnokot, és nem csupán ezért, hanem az első két fordulóban mutatott játék alapján is óriási küzdelemre lehetett számítani.

A Ravens nagyon könnyedén nyert az első két fordulóban, ezúttal viszont a Patrick Mahomes vezette Chiefsszel sem támadásban, sem védekezésben nem tudott mit kezdeni.

A Kansas City már az első félidőben egyértelművé tette az erőviszonyokat, két negyed után 27-10-re vezetett, a harmadik és a negyedik szakaszban pedig biztos távolságra tartotta magától a házigazdát.

Chiefs vs. Ravens Week 3 Highlights | NFL 2020

The Kansas City Chiefs take on the Baltimore Ravens during Week 3 of the 2020 NFL season. Subscribe to NFL: http://j.mp/1L0bVBu Check out our other channels:...


A játék minden elemében jobb volt a Chiefs, melyben Mahomes 385 yardot passzolt és volt négy touchdown-átadása, míg a másik sztárirányító, Lamar Jackson csupán 97 passzolt yarddal zárt.

Jacksonnak az alapszakaszban egészen parádés mérlege van eddigi karrierje során, a Chiefs ellen viszont rendre szenved: amíg a Kansas Citytől eddigi mindhárom meccsén kikapott, addig a többi csapat ellen kezdőként 21 győzelem és 1 vereség a mérlege.

A hétfői találkozóval megszakadt a Ravens 14 alapszakasz-meccsen át tartó győzelmi sorozata, a Chiefsnek ugyanakkor - a legutóbbi rájátszással együtt - ez volt megszakítás nélkül a 12. sikere.

Eredmény, 3. forduló:

Baltimore Ravens-Kansas City Chiefs 20-34

vasárnap játszották:
Atlanta Falcons-Chicago Bears 26-30
Buffalo Bills-Los Angeles Rams 35-32
Cleveland Browns-Washington Football Team 34-20
Minnesota Vikings-Tennessee Titans 30-31
New England Patriots-Las Vegas Raiders 36-20
New York Giants-San Francisco 49ers 9-36
Philadelphia Eagles-Cincinnati Bengals 23-23
Pittsburgh Steelers-Houston Texans 28-21
Indianapolis Colts-New York Jets 36-7
Los Angeles Chargers-Carolina Panthers 16-21
Arizona Cardinals-Detroit Lions 23-26
Denver Broncos-Tampa Bay Buccaneers 10-28
Seattle Seahawks-Dallas Cowboys 38-31
New Orleans Saints-Green Bay Packers 30-37

csütörtökön játszották:

Jacksonville Jaguars-Miami Dolphins 13-31

Borítókép: Rob Carr/Getty Images

Videók