Brady visszatér, nehéz feladat előtt a bajnok

Visszatér a négyszeres Super Bowl-győztes sztárirányító, Eli Manning – Aaron Rodgers a vasárnap esti rangadón - a hétvége programja az NFL-ben.


 
Vasárnap a Cleveland Browns otthonában tér vissza a 2015-ös labdaleeresztési botrány utáni négy mérkőzéses eltiltása után Tom Brady, a New England Patriots négyszeres bajnok irányítója. Az előjelek mondhatni rosszabbak nem is lehetnének a Patriots számára, ugyanis négy kulcsjátékosuk, Rob Gronkowski, Julian Edelman, LeGarette Blount és Dont’a Hightower is kihagyni kényszerül a Browns elleni összecsapást.
 
Az észak-amerikai amerikai futball bajnokság másik legjobbnak ígérkező mérkőzésén a bajnok Denver Broncos az Atlanta Falconst fogadja, és ha a védelmük nem hozza az előző idényben Super Bowl-győzelmet érő szintet, akkor a Matt Rayn-Julio Jones irányító-elkapó páros folytathatja remek teljesítményét a Mile High Stadiumban is. A 2016-os bajnok nélkülözni kényszerül kezdő irányítóját, ugyanis Trevor Siemian vállsérüléssel bajlódik.
 
A vasárnap esti rangadó a két irányító passzairól szólhat. A New York Giants irányítója, az első négy körben összesen 1186 yardot, benne 4 touchdownt érő átadást passzoló Eli Manning a 617 passzolt yardnál és 7 TD-passznál járó Aaron Rodgers csapatánál, a Green Bay Packersnél vendégeskedik.
 
Amerikai futball, NFL, az 5. hét programja
korábban:
Arizona Cardinals @ San Francisco 49ers 33-21
 
vasárnap:
New England Patriots @ Cleveland Browns 19:00
Philadelphia Eagles @ Detroit Lions 19:00
Chicago Bears @ Indianapolis Colts 19:00
Tennessee Titans @ Miami Dolphins 19:00
Washington Redskins @ Baltimore Ravens 19:00
Houston Texans @ Minnesota Vikings 19:00
NY Jets @ Pittsburgh Steelers 19:00
Atlanta Falcons @ Denver Broncos 22:05
Cincinnati Bengals @ Dallas Cowboys 22:25 (tv: Sport2)
Buffalo Bills @ LA Rams 22:25
San Diego Chargers @ Oakland Raiders 22:25
NY Giants @ Green Bay Packers 2:30
 
hétfőn:
Tampa Bay Buccaneers @ Carolina Panthers 2:30 (tv: Sport2)

Videók