Amerika kedvenc talk-show háziasszonyának vallhatja be a gyilkosságot O.J.

Nem mindennapi ötlete támadt Amerika kedvenc talk-show háziasszonyának, Oprah Winfrey-nek. A világ egyik legbefolyásosabb asszonya O. J. Simpsont szeretné rábírni arra, hogy vallja be az ő műsorában felesége és annak szeretőjének meggyilkolását.


Érdekes ötlete támadt Oprah Winfrey-nek. Amerika kedvenc talk-show háziasszonya ara szeretné rávenni minden idők egyik legjobb futójátékosát, Orenthal James "O. J." Simpsont, hogy az ő műsorában vallja be felesége és annak szeretőjének meggyilkolását.

Mint ismert 1994. június 13-án reggel találtak rá a kutyaugatásra felébredt szomszédok az erősen megcsonkított testekre (Nicole Brown Simpson és Ronald Goldman). A gyilkosság ideje alatt a gyerekek a lakásban aludtak. Nem sokkal később O.J.-t elfogták, és mindkét gyilkossággal megvádolták. Az esküdtszék ártatlannak találta Simpsont, igaz 1997-ben egy polgári perben bizonyítottnak látták Simpson bűnösségét, és 33,5 millió dollár megfizetésére kötelezték, ő ezt nem fizette ki. És ez alapján börtönbüntetésre sem kellett számítania, mivel ha az esküdtszék egyszer már ártatlannak nyilvánította, azon nem lehet változtatni.

Érdekesség, hogy Simpson jelenleg 33 éves börtönbüntetését tölti, amit fegyveres rablás és emberrablás miatt kapott. Ez megnehezítheti az exkluzív interjút.

Videók