New York? Pittsburgh? Hol köthet ki Russell Wilson?

A holtszezon egyik legizgalmasabb kérdése lehet, hogy hol köt ki a Super Bowl-győztes irányító.


Az észak-amerikai profi amerikaifutball-ligában szereplő Denver Broncos nemrégiben kivágta irányítóját, Russell Wilsont, s ezzel 85 millió dollár hallott pénzt volt kénytelen benyelni, ami negatív csúcs az NFL-ben. Pedig a Super Bowl-győztes QB csak két éve érkezett Seattle-ből, azonban nem úgy alakultak a dolgok, ahogyan azt remélték, Sean Paytonnal sem találta meg a közös hangot és várható volt, hogy nincs maradása a Broncosnál.

A ligában pedig több olyan csapat is van, amely azért örülne egy Russell Wilson kaliberű irányítónak. Többek között a Pittsburgh Steelers, amely lehet, hogy nem Mason Rudolph-ban vagy Kenny Pickettben látja a jövőjét. A Pittsburgh Post-Gazette információi szerint a 35 éves játékos a napokban találkozik a csapat vezetőségével, hogy meghalgassa az ajánlatukat. Az biztos, hogy a következő szezonban még a Denver állja a fizetését, így jó bárhová is ír alá majd, azt jó esetben veteránmimimuért teszi. A Steelers mellett a hírek szerint útközben a New York Giantsnél is megállt egy beszélgetés erejéig Wilson, aki az előző idélnyben 26 TD-passzt és 8 interceptiont jegyzett, viszont alaposan limitálta a Broncos támadósorát.

Az biztos, hogy a 2014-ben Super Bowl-győztes irányító oda igazol majd, ahol garantálják neki a kezdő pozicíót, ez pedig akár a Las Vegas Raiders is lehet, ahol szintén vannak irányítógondok.

(Borítókép: Ryan Kang / Getty Images)

Videók