Zöld utat kapott az NBA folytatási terve

22 csapattal folytatódhat a bajnokság.


Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) illetékesei jóváhagyták a 22 csapatos folytatásról szóló tervezetet.

A csütörtöki bejelentés szerint a Nyugati főcsoportban a legjobb nyolc (Los Angeles Lakers, Los Angeles Clippers, Denver Nuggets, Utah Jazz, Oklahoma City Thunder, Houston Rockets, Dallas Mavericks, Memphis Grizzlies) a Portland Trail Blazers, a New Orleans Pelicans, a Phoenix Suns, a Sacramento Kings és San Antonio Spurs együttesével egészül ki, míg a Keleti főcsoport első nyolc csapatához (Milwaukee Bucks, Toronto Raptors, Boston Celtics, Miami Heat, Indiana Pacers, Philadelphia 76ers, Brooklyn Nets, Orlando Magic) a Washington Wizards csatlakozik.

Best of Plays | 2019-20 NBA Season

Check out some of the BEST PLAYS from the 2019-2020 NBA Season so far! Subscribe to the NBA: https://on.nba.com/2JX5gSN Full Game Highlights Playlist: https:...

Minden gárda nyolc "alapszakasz-mérkőzést" játszik majd az Orlandóban található Disney Worldben, és amennyiben a kilencedik helyezett legkevesebb négy vereségre megközelíti az aktuálisan nyolcadik helyen álló riválisát, akkor még az ellen a csapat ellen egy külön párharcban kivívhatja a playoff-szereplést.

Nyugaton jelenleg a nyolcadik Memphis Grizzlies néggyel kevesebb vereséggel előzi meg a Portland Trail Blazers csapatát, míg Keleten a Washingtonnak öt vesztes találkozó a lemaradása az Orlando mögött.
A bajnokságot július 31. és október 12. között szeretnék lebonyolítani.

Borítókép: Harry How/Getty Images

 

Videók