Videó: A Lakers sztárjai bekattantak a kiesés miatt

A Los Angeles Lakers két játékosa, Lamar Odom és Andrew Bynum sem bírta elviselni csapata kiesését. Az előbbi Dirk Nowitzkit, az utóbbi pedig JJ Bareát ütötte le. Mindkét kosarast kizárták.


Szégyen! A Los Angeles Lakers utoljára az 1998/1999-es szezon rájátszásában esett ki 4-0-ás összesítéssel, akkor a San Antonio Spurs verte meg. A Lakerst ezúttal is egy texasi csapat, a Dallas Mavericks söpörte ki a rájátszásból.

A negyedik, mindent eldöntő találkozót vasárnap rendezték meg Dallasban. Az összecsapást 36 ponttal nyerte meg a Mavericks. Az egész mérkőzésen nagy volt a különbség a két csapat között, amit Lamar Odom és Andrew Bynum sem tudott elviselni.

Odom a negyedik negyed 9. percében, 94-68-as Dallas vezetéskor megütötte a hazaiak német sztárját, Dirk Nowitzkit. A harmincegy esztendős kosaras azonnali kizárása elsőre erősnek tűnik, de tény, nem volt szép mozdulat.

Bynum kizárásával nem lehet vitatkozni. A huszonhárom esztendős center szintén az utolsó negyedben szabálytalankodott.

Valamivel több mint 30 másodperc telt el Odom szabálytalansága után, mikor Bynum a levegőben meglökte JJ Bareát, aki ráesett a bal kezére. Csodával határos módon a Puerto Ricó-i irányító komoly sérülés nélkül megúszta az esetet.

Érdekesség, hogy a két csapat második mérkőzésén Ron Artest ütötte le Bareát. A címvédő játékosát, akkor egy mérkőzésről eltiltotta a liga.

Lamar Odom:

Andrew Bynum:

Videók