Pippen botrányos nyilatkozata: James jobb lehet Jordannél

A Chicago Bulls egykori extraklasszis játékosa, Scottie Pippen botrányos nyilatkozatot adott. Pippen szerint a Miami Heat kiscsatára, LeBron James nagyobb játékos lehet Michael Jordannél, ezzel a kijelentéssel több ellenséget szerzett magának Pippen.


Érdekes nyilatkozatot tett a Chicago Bulls egykori kosárlabdázója, Scottie Pippen. A negyvenöt esztendős Pippen, aki 6 bajnoki címet nyert a Chicago Bulls játékosaként, nem mellesleg az illinois-i alakulat nagykövete múlt hét pénteken az ESPN rádió vendége volt és mindenkit meglepett mondandójával. A Hírességek csarnokába is beválasztott egykori extraklasszis szerint a Miami Heat kiscsatára, LeBron James nagyobb játékos lehet mint legjobb barátja, Michael Jordan:

Michael Jordan minden idők legponterősebb játékosa. – kezdte Pippen, a Mike & Mike In The Morning című műsorban – Ettől függetlenül LeBron James nagyobb játékos lehet nála, ugyanis erősebb és sokkal jobban összpontosít a támadásokkor.

A Miami huszonhat esztendős játékosa nagyra értékeli Pippen szavait, de nem akarja magát minden idők legjobb kosárlabdázójához hasonlítani. Jordan, eddig nem reagált legjobb barátja nyilatkozatára, amivel rengeteg ellenséget szerzett magának.

Videók