Bryant feltámasztotta a Lakerst

A Los Angeles Lakers a veterán Kobe Bryant vezetésével győzte le hazai pályán a Milwaukee Bucks együttesét az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság legutóbbi játéknapján.


Az idény végén visszavonuló sztárjátékos 22 ponttal és hat gólpasszal segítette csapatát, amely sorozatban hat elveszített találkozót követően diadalmaskodott újra.

A Keleti főcsoport rangadóján a Cleveland Cavaliers rendkívül magabiztos, 89-77-es győzelmet aratott a Boston Celtics otthonában: LeBron James 24, Kevin Love pedig 20 ponttal járult hozzá a vendégek sikeréhez. Legutóbbi hét mérkőzéséből a hatodik győzelmét aratta a Denver Nuggets, amely ezúttal a Minnesota Timberwolves otthonában diadalmaskodott. A vendégek 56 százalékkal dobtak a mezőnyből, Kenneth Faried 19 ponttal és 10 lepattanóval bizonyult a legjobbnak.

A Sacramtento Kings a kiváló formában lévő DeMarcus Cousins vezérletével győzött a Houston Rockets ellen: a kiváló erőcsatár 26 ponttal és 12 lepattanóval zárta a találkozót, csapata pedig egymást követő harmadik összecsapását nyerte meg.

Eredmények:
Boston Celtics-Cleveland Cavaliers 77-89
Minnesota Timberwolves-Denver Nuggets 100-112
Sacramento Kings-Houston Rockets 107-97
Los Angeles Lakers-Milwaukee Bucks 113-95

Videók