Megmenekült az utcára kerülő egykori NBA-sztár

Valószínűleg ez volt élete meccse.


Szerencsés fordulatot vett a korábbi NBA-játékos, Delonte West élete.

A Boston Celticsben, a Seattle Supersonicsban, a Ckeveland Cavaliersben és a Dallas Mavericksben is játszó kosaras 2012-ben hagyta el a ligát, és ezt követően egyre lejjebb csúszott azon a bizonyos lejtőn. Mentálhigiénés-, és drogproblémái odáig vezettek, hogy West az utcára került.

Közel egy éve jelent meg róla egy felvétel, amin jól látszik, hogy az utcán koldul és az is, hogy meztelenül, zavart állapotban beszél az őt igazoltató rendőrökkel.

 

DELONTE WEST: from NBA to homeless BEAT and ARRESTED [2020]

Delonte West video or Delonte West beat up are a search terms nowadays to find sad images of a man who once played alongside LeBron James in the NBA playoffs...


Nem sokkal ezután azonban igazi csoda történt vele. A Dallas Mavericks tulajdonosa, Mark Cuban a szárnyai alá vette őt. Egy benzinkútnál felszedte a játékost, és felajánlotta, hogy kifizeti a rehabilitációját.

A floridai központnak hála West teljesen felépült, sőt munkát is kapott az intézményben. Az egykori játékos valószínűleg sosem fogja elfelejteni, amit egykori klubjának tulajdonosa érte tett.

Borítókép: Visual China Group via Getty Images/Visual China Group via Getty Images

Forrás:marca.com

Videók