Még sosem történt ilyen LeBron James-szel

Csapata a rájátszás első körében búcsúzott.


A címvédő Los Angeles Lakers csütörtökön negyedszer is kikapott a Phoenix Suns csapatától az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) rájátszásában, így az első fordulóban búcsúzott.

A párharc hatodik meccsén Devin Booker, a vendégek klasszisa tarthatatlan volt, csak az első negyedben 22 pontot szerzett, és végül 47-tel zárt - 10-ből 8 hárompontos kísérlete sikerese volt -, valamint akadt 11 lepattanója is. A Suns 2010 óta először nyert párharcot a playoffban.

LeBron James, a Lakers négyszeres NBA-bajnok szupersztárja 18 éves pályafutása során először búcsúzott aktuális csapatával a rájátszás első körében.

Los Angeles Lakers vs Phoenix Suns Full GAME 6 Highlights | 2021 NBA Playoffs

PC Upgrade Donation - https://www.paypal.com/paypalme/1storm I hope for your help, thanks#nba #nbahighlights #lakersvssuns


A Phoenix a második fordulóban a Denverrel találkozik, amely ugyancsak idegenben zárta le a Portland elleni párharcot. A Nuggets a 36 pontos Nikola Jokic vezérletével a harmadik negyedben 14 pontos hátrányt ledolgozva diadalmaskodott. Michael Porter Jr., a Nuggets játékosa az első negyedben 6 hárompontost dobott, amivel NBA-rekordot állított be az egy negyedben szerzett triplák terén.

 

Eredmények, rájátszás, 1. forduló:

Nyugati főcsoport:
Los Angeles Lakers-Phoenix Suns 100-113
Az egyik csapat negyedik győzelméig tartó párharc végeredménye: 4-2 a Phoenix javára.

Portland Trail Blazers-Denver Nuggets 115-126
Az egyik csapat negyedik győzelméig tartó párharc végeredménye: 4-2 a Denver javára.

Borítókép: Harry How/Getty Images

Videók