Magabiztosan nyert a Clippers

A Sacramento otthonában több mint 100 pontot dobtak.


A Los Angeles Clippers csapata magabiztosan nyert a Sacramento Kings otthonában az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) alapszakaszának legutóbbi játéknapján.

A vendégegyüttes három vesztes mérkőzésből álló sorozatot zárt ezzel le. Eric Bledsoe 19, Paul George és Serge Ibaka 17-17 ponttal vette ki a részét a sikerből, utóbbi 12-t az utolsó negyedben szerzett. A Clippers együttese az előző három, Sacramento elleni mérkőzését elveszítette.

A Boston otthon győzte le a Clevelandet. A hazaiaknál Jaylen Brown 34 pontig jutott, Robert Williams III pedig 21-et szorgoskodott össze, emellett 11 lepattanót gyűjtött és hét gólpasszt adott. Az előző hat találkozójukat megnyerő vendégektől a kezdőcsapat három tagja és további öt játékos hiányzott a koronavírus-protokoll miatt.

Az Oklahomának nem okozott gondot a Denver, a győztes hazaiaknál Shai Gilgeous-Alexander tripla duplát (három statisztikai mutatóban kétszámjegyű eredmény) ért el: 27 pontot dobott, 11 lepattanót szerzett és 12 gólpasszt osztott ki.

Eredmények:

Sacramento Kings-Los Angeles Clippers 89-105
Boston Celtics-Cleveland Cavaliers 111-101
Oklahoma City Thunder-Denver Nuggets 108-94
Atlanta Hawks-Orlando Magic 98-104
Milwaukee Bucks-Houston Rockets 126-106

Borítókép: Facebook.com/ Los Angeles Clippers 

Videók