"Élőben megy a Pornhub" - kiakadt az NBA-sztárokra a szexi golfozónő

Paige Spiranac szerint a játékosok között működik egy szabály, ami lehetővé teszi számukra, hogy a könnyűvérű nők meglátogathassák őket a "buborékban".


Az egyik legszexibb golfozónő, Paige Spiranac válaszolt az Instagram-modellnek, aki pikáns titkot  árult el, ugyanis azt állította, hogy az egyik kosaras behívta magához a "buborékba".

Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban a játékosok már július közepete óta az orlandói Disney Worldben tanyáznak, hogy az NBA újraindulására készüljenek. A kosarasok védelme érdekében elkülönítették őket egyfajta "buborékban", ami azt jelenti, hogy senkivel sem találkozhatnak.

Az amerikai sport- és bulvársajtó azonban számos szabályszegésről számolt már be, ezek közül is az egyik legpikánsabbat egy Instagram-modell kürtölte világgá, ugyanis azt állította, hogy az egyik kosaras behívta őt magához.

"Már meghívtak a buborékba. Igen, a szezon határozottan korán véget ér." - írta a Twitteren Anna Mya.

null

Entangle me pic.twitter.com/a4rsElo2Y7

null

I already got invited to the bubble. Yea the season definitely ending early.

Spiranac is állást foglalt a botrányban, miszerint előfordulhat, hogy a játékosoknak nehézséget okoz a cölibátus megtartása, de nem túl becsületes, ha megengedik, hogy a kosárlabdázók felrúgják a szabályokat és meghívjanak magukhoz vendégeket szexelni.


Már létezik egyébként egy forróvonal, amelyen bárki anonim jelezheti, ha szabályszegésen kap egy NBA-játékost. Spiranac elgondolkodott azon, hogy a szabálysértők bejelentésére kitalált forródrót mennyiben akadályozza meg a játékosokat, hogy kijátsszák a rendszert és szerezzenek pár könnyűvérű nőt maguknak.

"Gondoljátok, hogy másképp működik, ha p*nciról van szó?" - kérdezte a saját podcastjén a szőke bombázó.

"Létezik a férfiak között egy kimondatlan p*nciszabály, ha van barátnőd, akkor egy szót sem szólsz, de ha „nem viselsz maszkot”, akkor neked mindent szabad."

Hi How's your Saturday going?

null

 

You guys have been loving the dating topics! So in the NEW podcast episode we talked about how to keep your relationship fresh! Torrie and I give you some cute date night ideas and how to spice it up Don't forget to subscribe, review and rate it 5 stars!

null


Miközben Floridában tombol a koronavírus-járvány, a 22 NBA-csapat játékosait és stábtagjait rendkívül szigorúan ellenőrzik. A merev szabályok értelmében a családtagok, feleségek, barátnők legkorábban augusztus végén látogathatják meg a kosarasokat a „luxusbörtönben”.


Aaron Gordon, az Orlando Magic sztárja (Kép: Jim Poorten/NBAE via Getty Images)


Torrey Craig, Gary Harris és Jamal Murray (Kép: Garrett Ellwood/NBAE via Getty Images)

Úgy fest kipukkadt a lufi (vagy a "buborék") miután Anna Mya lerántotta a leplet az NBA-sztárokról, akik közül néhánynak már most elege van az elszeparáltságból. Nagy port kavart Amerikában a telt modell bejegyzése, miszerint meghívást kapott az elkülönített sportolók közé. A szőke golfozónőt nem lepte meg a hír, azonban nem érti, hogyan tudják a résztvevők titokban kijátszani a szabályokat egy „buborékban”.

We talked sexy pics and texts on this weeks podcast! What's your goto line? Go listen to the latest episode to find out mine Also don't forget to subscribe!

null

 

"Élő adásban megy a PornHub." – jegyezte meg tréfásan Spiranac. "Egyszer régen meglátogattam egy profi sportolót az egyik szállodában, ahol megszállt. Ez a valaha volt egyik legkínosabb élményem, mert bemész és tudod, hogy a recepciós úgy fog rád nézni, mint egy prostituáltra."

Happy Holidays! What are you hoping you get this year?

null


"Minden lány bemegy a sportolókhoz, megvan a módszerük hogyan tudják kijátszani a rendszert. De hogyan lehetséges ez egy buborékban?"

A tervek szerint minden NBA-együttes három edzőmérkőzésen szerepel a liga július 30-i újrakezdéséig.

A márciusban félbeszakadt bajnokság zárt kapuk mögött folytatódik, minden csapat nyolc mérkőzést játszik még az alapszakaszból, és aztán indul a rájátszás.

Forrás: rt.com

Kép: rt.com/ Instagram/paige.renee

Sport365.hu - A szexi golfozónő bugyi nélkül játszik

Hallott már Rafael Nadal híres rituáléjáról? A spanyol teniszcsillag szerválás előtt megérinti a bal, majd a jobb vállát, az orrát, mindkét fülét, megigazítja a haját, a ruháját és a fehérneműjét. Nos, van egy golfjátékos, akinek utóbbi miatt biztosan nem kell aggódnia, ugyanis nem hord.

Videók