A lefújáskor szerzett hárompontost a Lakers - Videó

A mérkőzés utolsó pillanatában fordult az állás.


A Los Angeles Lakers Anthony Davis lefújáskor szerzett hárompontos kosarával nyert vasárnap a Denver Nuggets ellen, amivel 2-0-ra vezeti a két csapat párharcát az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) Nyugati főcsoportjának döntőjében.

A szinte végig előnyben lévő Lakers már 16 ponttal is ellépett, de a szerb Nikola Jokic vezette coloradóiak remek hajrával rukkoltak elő. Az utolsó másodpercben 103-102-re vezetett a Nuggets, ám ekkor jött Davis, és Jokic kiváló védekezése ellenére "dudaszós" triplát dobott.

"Készen álltam, akarom ezeket a dobásokat. Betaláltam, ezért hoztak ide engem" - jelentette ki magabiztosan az olimpiai és világbajnok Davis, aki 31 ponttal zárt, és ő szórta csapata utolsó tíz pontját.

A kaliforniaiak másik sztárja, LeBron James 26 pontot és 11 lepattanót gyűjtött. A Denverben Jokic 30, Jamal Murray pedig 25 pontot szerzett.

A mérkőzés rövid összefoglalója: 

HIGHLIGHTS | Los Angeles Lakers vs vs Denver Nuggets

Subscribe for the latest Lakers' content: https://www.youtube.com/channel/UC8CSt-oVqy8pUAoKSApTxQw Follow us on Facebook: https://www.facebook.com/lakers Fol...


Eredmény, Nyugati főcsoport, döntő:

Los Angeles Lakers-Denver Nuggets 105-103

A négy győzelemig tartó párharc állása: 2-0 

Borítókép: Kevin C. Cox/Getty Images

Videók