AMERIKAI SPORTOK / MLS - MLB - Nascar

NASCAR: Darlingtonban száguld a mezőny

A NASCAR Sprint Kupa Széria mezőnye Darlingtonba látogat. Ez az a verseny, ahol bármelyik csapat megnyerheti a szombati „megmérettetést”. A mai futam lesz a felvezetése jövő heti All-Star versenynek.

MLB: Botrány a Boston mérkőzésén

Az észak-amerikai baseballbajnokság (MLB) 37. játéknapján a Boston Red Sox hazai pályán kapott ki a Cleveland Indians-tól. A harmadik inningben a szurkolók kifütyülték a csapat kezdődobóját, Josh Beckettet. A New York Yankees legyőzte a Tampa Bay Rayst.

NASCAR: a legenda fia belebolondul a sikertelenségbe

A NASCAR Sprint Kupa Széria egyik legismertebb versenyzője, Dale Earnhardt Jr egyre nyugtalanabb a sikertelenségi sorozata miatt. A legendás Dale Earnhardt fia múlt hétvégén is lemaradt az első helyről, így már 139 futam óta nem nyert versenyt.

MLB: szenved a Yankees és a Red Sox

Az észak-amerikai baseballbajnokság (MLB) 36. játéknapján a New York Yankees és a Boston Red Sox is vereséget szenvedett, így a Keleti divízió utolsó két helyen állnak. A New York Mets megnyerte a Philadelphia Phillies elleni rangadót.

MLB: Pujols megtáltosodott, az „Angyalok” ismét nyertek

Az észak-amerikai baseballbajnokság (MLB) 33. játéknapján a Los Angeles Angels of Anaheim egymás után második mérkőzését nyerte meg a Toronto Blue Jays ellen. A találkozón Albert Pujols megütötte első hazafutását.