MLS: Beckhamék győzelmével kezdődött az új szezon

Remek mérkőzést hozott az MLS 2011-es szezonja, melyet egy góllal a David Beckhamet is soraiban tudó Los Angeles Galaxy nyert meg.


Nem lehetett panasz az MLS 2011-es szezonjának első mérkőzésére. A Seattle Sounders és a Los Angeles Galaxy is kitett magáért. David Beckham játékán érződött, hogy még nem épült be teljesen a kaliforniai csapatba.

A találkozó nyolcadik percében a Seattle indított el egy ellentámadást, majd jó 20 méterről Montero eleresztett egy lövést. A Galaxy kapusának bizony nyújtózkodnia kellett. Érdekesség, hogy a Los Angelesben nem a csapat első számú kapusa Ricketts védet, hanem a puerto ricoi Saunders. A 24. percben ismét a Seattle próbálkozott, egy baloldali szabadrúgást Fernandrz fejelt a kapura, de próbálkozását könnyedén védte Saunders. A 32. percben egy szöglet után Montero került helyzetbe, de a Galaxy kapusa hatalmasat védet.

Az 58. percben első komoly próbálkozásából megszerezte a vezetést a Los Angeles. A Seattle térfelének a felénél megkapta a labdát Juninho, aki pár métert vezette a játékszert, majd nagy gólt lőtt. A 65. percben Donovan kapott egy nagyon jó labdát, de a válogatott játékos csak a felső kapufát talált el. A 82. percben a hazaiak legjobbja Montero 25 méterről megeresztett lövését bravúrral védte Saunders.

Seattle Sounders – Los Angeles Galaxy 0-1 (0-0)
Gólszerző: Juninho (58.)

Videók