Beckham újra pályára léphet az Old Traffordon

A Los Angeles Galaxy angol középpályása, David Beckham újra pályára léphet az Old Traffordon, ugyanis Gary Neville búcsúmérkőzésén ismét felhúzhatja a Manchester United mezét és együtt játszhat régi barátaival.


Dörzsölhetik a tenyerüket a Manchester United szurkolói, ugyanis az előzetes tervek szerint David Beckham pályára lép Gary Neville búcsúmérkőzésén. Mint ismert a harminchat esztendős középpályás 1993-tól 2003-ig volt a ”Vörös Ördögök” játékosa, ez idő alatt 399 alkalommal húzta magára a Manchester mezét, ezalatt 87 gólt szerzett.

2003 után a klub legendája visszatérhet az Old Traffordra, ugyanis Gary Neville meghívta a búcsúmérkőzésére, sőt a tervek szerint Beckham újra magára húzza a Manchester United 7-es mezét. A 115-szörös angol válogatott játékos szereplését megakadályozhatja a Galaxy bajnoki mérkőzése, ugyanis Neville búcsúmérkőzése május 24-én lesz, míg egy nappal később a Los Angeles a Houston Dynamo ellen játszik.

Gary Neville búcsúmérkőzésén a Manchester Unoted ellenfele az olasz Juventus lesz. Érdekesség, hogy a Neville-féle csapatban Beckham mellett helyet kaphat Paul Scholes, Nicky Butt és Ryan Giggs is, akik tagjai voltak a legendássá vált 1992-es manchesteri ificsapatnak.

Videók