MLB: Pujols megtáltosodott, az „Angyalok” ismét nyertek

Az észak-amerikai baseballbajnokság (MLB) 33. játéknapján a Los Angeles Angels of Anaheim egymás után második mérkőzését nyerte meg a Toronto Blue Jays ellen. A találkozón Albert Pujols megütötte első hazafutását.


A Los Angeles Angels of Anaheim az MLB tegnapi játéknapján a Toronto Blue Jayst látta vendégül. A kaliforniai alakulat a 4. inningig hátrányban játszott, majd Maicer Izturis és Kendrys Morales pontjaival megfordította az eredményt. A 5. felvonásban a holtszezonban egy 254 millió dolláros szerződést kötő Albert Pujols megütötte első hazafutását az ”Angyalok” színeiben. Az egyesvédő mellett Mike Trout is pontot futott. A kanadai együttes, ugyan szorosabbá tette a mérkőzést, de az Angels győzelmét nem tudta megakadályozni.

Több mint hatórás mérkőzést vívott egymással a Boston Red Sox és a Baltimore Orioles. A hihetetlenül  hosszú és megterhelő összecsapás a 17. inningben dőlt el, ekkor a Baltimore középkülsőse, Adam Jones home runt ütött. A játékos mellett, még J.J. Hardy és Nick Markakis is pontot tudott futni, így az Orioles 9-6-ra győzedelmeskedett a Fenway Parkban. A Baltimore egymás után ötödik mérkőzését nyerte meg és átvette a vezetést az Amerikai Liga Keleti divíziójában.

Mat Latos fantasztikus napot zárt. A Cincinnati Reds kezdődobója lenullázta a Pittsburgh Pirates ütőit, nem mellesleg 11 strikeoutot jegyzett. A dobó mellett Drew Stubbs is kifogástalanul játszott. A középkülsős 3 pontot és 2 RBI-t jegyzett. A találkozót 5-0-ra nyerte meg a Cincinnati.

Yu Darvish parádés teljesítménye ellenére csalódottan hagyta el a pályát, ugyanis csapata a Texas Rangers vereséget szenvedett a Cleveland Indians otthonában. Darvish ellen négy pontot futottak, de a japán dobó 11 strikeouttal fejezte be az összecsapást.

Eredmények:
Chicago Cubs – Los Angeles Dodgers 4-3 – hosszabbításban (11. inning)
Cleveland Indians – Texas Rangers 4-2
Detroit Tigers – Chicago White Sox 3-1
Washington Nationals – Philadelphia Phillies 3-9
Pittsburgh Pirates – Cincinnati Reds 0-5
Boston Red Sox – Baltimore Orioles 6-9 – hosszabbításban (17. inning)
New York Mets – Arizona Diamondbacks 3-1
Tampa Bay Rays – Oakland Athletics 5-9
Houston Astros – St. Louis Cardinals 1-8
Kansas City Royals – New York Yankees 4-10
Colorado Rockies – Atlanta Braves 2-7
Los Angeles Angels of Anaheim – Toronto Blue Jays 4-3
San Diego Padres – Miami Marlins 3-6
Seattle Mariners – Minnesota Twins 5-2
San Francisco Giants – Milwaukee Brewers 4-3 – hosszabbításban (11. inning)

 

Videók