Super Bowl: A Chiefs hős elkapója fel sem fogta, hogy nyertek

Mecole Hardman TD-jével nyerte a nagydöntőt a Kansas City Chiefs a San Francisco 49ers ellen, ám az elkapónak hirtelen nem is jutott el a tudatáig, mit tett.


Érdekes történetet osztott meg a Super Bowl megnyerése után Mecole Hardman. A Kansas City Chiefs elkapója a hosszabbítás vége előtti másodpercekben szerzett TD-t, amivel beállított a 25–22-es végeredményt, de először elfelejtett ünnepelni.

"Elkaptam a labdát, aztán mintha megállt volna az idő – ecsetelte riporterek kérdésére válaszolva Mecole Hardman. – Azt sem tudtam, hol vagyok, mi történt. Végül Patrick Mahomes jött felém, és mondta, hogy »Haver, megnyertük a Super Bowlt!«. Na, onnantól kezdtem ünnepelni!"

Mecole Hardman hőssé válása is egyike az NFL tündérmeséinek. A 25 éves elkapó 2023 márciusában a New York Jetshez szerződött a Chiefstől, öt mérkőzen mindössze egy passzt kapott el, így a Jets októberben elcserélte a Chiefs-szel egy draft-jogért a 2025-ös szezonra. Ki gondolta volna, hogy pont ő lesz, aki megnyeri az újabb Super Bowl-t a Kansas Citynek!

Fotó: Getty Images / Ezra Shaw

Videók