Top 10: 2013 legnagyobb bunyói a tengerentúli ligákból - videók!

Az észak-amerikai jégkorong sava-borsa, tartják a fanatikusok a verekedésekről. A sport365.hu év végi összefoglalójában ezúttal a tengerentúli ligák legnagyobb bunyóit vettük figyelembe.


Egy kis csúszással kezdődött meg 2013-ban az NHL, miután a bérvitáknak köszönhetően csak január elején rajtolhatott el a bajnokság. A játékosokban is felgyülemlett a sok feszültség a tárgyalások miatt, ezt adta ki magából Colton Orr és Derrick Engelland a Pittsburgh-Toronto mérkőzésen, rögtön a rajt után.

9. Szintén a kezdetekkor esett egymásnak Aaron Volpatti és Matt Bellensley az Anaheim-Vancouver meccsen

8. Nyáron se unatkozhattak a szurkolók, hiszen a leleményes kanadaiak kitalálták kedvenc sportáguk nyári változatát a Lacrosse-t. Már eldőlt minden az NLL-ben a Buffalo Bandits és a Colorado Mammoth meccsén, amikor 40 másodperccel a vége előtt az összes pályán lévő játékos egymásnak esett.

7. Továbbra is a Lacrosse-nál maradva egy alacsonyabb ligába is benézünk ahol az Oakville Rock és a Brooklyn Redmen egy-egy játékosa alaposan elagyabugyálta egymást.

6. Továbbra is a "nyári hoki", és egy alapszakasz meccs az NLL-ből, amelyen a Minnesota Sworm játékosa, Andrew Suitor már a kezdésnél neki esett az ellenfél, a Charlotte Hounds játékosának, Geoff Snidernek. A verekedés hosszú perceken át tartott, annyira nem lehetett szétválasztani a balhés feleket. 

5. Térjünk vissza az NHL-be ahonnan a nyári pihenő alatti játékhiány miatti feszültséget adta ki egymásból a Toronto Maple Leafs és a Buffalo Sabres csapata, amelyből nem maradhatott ki a két kapus sem! A nézeteltérésnek meg lett a gyümölcse, ugyanis a két csapat játékosai mehettek a fegyelmi bizottság elé, akiktől egy szép kis csekket kaptak, amely annyira már nem tetszhetett a számukra.

4. Szintén az előszezonban vezette le a másikon a feszültségét a columbusi Cody Bass és a minnesotai Jake Dowell.

3. Még alig kezdődött el az alapszakasz, amikor egymással farkasszemet nézett a Carolina-Pittsburgh meccsen az NHL-ben Jay Harrison és Tanner Glass, miután utóbbi megkínálta egy kis jégtörmelékkel az ellenfél kapusát. Az ilyet a hokiban csúnyán megszokták büntetni a védők, látható az élő példa!

2. Ray Emery a legbalhésabb kapus az NHL-ben. Minden "mókában" benne van csapata, a Philadelphia Flyers meccsein. A portás ezúttal a rég elvesztett, Washington Capitals elleni meccsen gondolta úgy, hogy fizikálisan áll bosszút az ellenfélen a megalázó hét kapott gól után.

1. Listánk élére az egyik legfrissebb, de annál sportszerűtlenebb verekedést raktuk be. A Boston-Pittsburgh meccsen egy "ártatlan" játékoson próbált bosszút állni a bocsok támadója, Shawn Thornton, aki a földön fekvő Brooks Orpiknak esett neki. Előbbi természetesen megkapta hosszú eltiltását eme tettéért, amelyet senki nem vitat. Sőt, talán még olcsón megúszta az egészet!

Videók