Magyar pókeres csajról ír a népszerű sunamagazin

Polgár Krisztina a legforróbb pókeres szépség - írja a Bolarosa.com. A spanyol nyelvű, népszerű sporthoz köthető hölgyekről publikáló internetes magazin tegnapi cikkében tűnt fel a magyar modell.


A népszerű magyar szépségkirálynő egy rövid ideig Dainel Negreanu pókerjátékos kedvese volt, de nem a kanadai pókeres volt az egyelten párja a múltban.

Mentora és tanítója Tóth Ricsi volt, akivel egyébként azóta már szakítottak. Krisztina karrierje modellként indult 2003-ban, amikor elnyerte a Miss Balaton szépségverseny 2. helyezését. 2005-ben ismét 2. lett ugyanezen a versenyen. Később részt vett a „Rettegés foka” című Argentínában forgatott valóság-showban, majd Horvátországban elnyerte a nemzetközi Miss Adria címet 2004-ben. 2008-ban övé lett az első Miss Earth Hungary cím.

A pókerrel kapcsolatos modellmunkája is akadt, hiszen a PPT szervezői felkérték őt és Freire Szilviát egy közös naptárfotózáshoz.

A Bolarosa cikke szerint Polgár Krisztina többször is szerepelt a CKM és az FHM című magazinokban. A pókeren kívül kedveli a labdarúgást és a fitness világát. Arról sajnos elfelejtettek írni, hogy a modell ma már boldog feleség és édesanya.

Videók