Égigérő lábai miatt csúfolták, ma ez a védjegye a svéd fitneszmodellnek

Elképesztően szexi képeket oszt meg rajongóival.


Senkinek nincs pajzsa a gúnyolódások ellen, bárkit betalálhatnak valamilyen szokatlan tulajdonsága miatt, a legfontosabb viszont az, hogy ezt hogyan kezeli a célpont. Ezt bizonyítja Ia Östergren, fitneszmodell sztorija is, aki elmesélte a UNILAD-nek, elképesztően hosszú lábai közrejátszottak abban, hogy iskolás korában megállás nélkül cikizték, ami sok fájdalmat okozott neki. Ma már hazája egyik legnépszerűbb modellje alkata és lábai miatt, valamint Instagramon is hatalmas rajongó tábornak örvend. Gyakorlatilag lábai előtt hever a világ.
Humorral kezeli a lába méreteire vonatkozó kérdéseket. Nyilatkozatában is kiemelte, azért jó, hogy ilyen hosszú lábai vannak, mert pillanatok alatt elérhet A-ból B-be, kivéve, ha vele van rövidlábú férje. De arról is beszélt, hogy ő mindig is szerette alakját, és azért is kezdett edzésbe, hogy minél szebb legyen az izomzata, de gyermekeiket is úgy nevelik, fogadják el, és figyeljenek testükre. Párja, Torbjorn egyébként szintén testépítő.
A szuper hosszúlábú Insta-sztár, jelenleg 248 ezren követik, meglepő módon közel sem olyan magas, mint azt ránézésre gondolnánk. Mindössze 178 centijéhez társulnak lenyűgöző, 1 méteres lábai. A korát sem egyszerű eltalálni, bár nem néz ki 25-nél többnek, már a 35-öt tapossa.
Persze élete továbbra sem egyszerű, hiszen ahogy ő is kiemelte, különösen nehéz ilyen alkatra például nadrágot találni, de nap mint nap lát rosszallással rá tekintő nőket is, akik összesúgnak miatta. Azt is elmondta, hogy bár sokszor követői szerint túl vékony dereka, ez csak szuperhosszú lábai miatt tűnik így. Semmiféle diétát nem követ, ugyanúgy eszik hamburgert, sült krumplit, pizzát, cukrot, mint bárki más.

Videók