Anyaszült meztelen a sportolónő - fotók

Nem kell olimpiai bajnoknak lenned ahhoz, hogy sportos, jó alakod legyen, vallja Louise Hazel, a britek Nemzetközösségi Játékok-győztes atlétája.


A hétpróbázó az Egyesült Királyság egyik sportmagazinjának kérésére megszabadult ruháitól, és reméli, ezzel is inspirálni tudja nőtársait. "Egyike vagyok a világ azon őrült embereinek, akik imádnak edzeni. Akár a barátaimmal az edzőteremben vagyok, akár egyedül elmegyek futni" - mesélte a Sport című magazinnak.

Hazel szerint a 2012-es londoni olimpia során az ország ízelítőt kapott a valódi sportéletből, de Nagy-Britanniában még mindig óriási az inaktivitás. "Ezért indítottam el a Podium Effect programot. Szakképzett személyi edző vagyok, és úgy gondoltam, lehetővé teszem az érdeklődőknek, hogy belepillantsanak az olimpiai felkészülésembe. Részt vehetnek egy 60 napos, edzésből és táplálkozási tanácsadásból álló programon, legalább visszaadok valamit abból, amit az elmúlt tíz évben kaptam" - mondta.

Hazel pályafutása legnagyobb sikereként 2010-ben Nemzetközösségi Játékok-győztes volt hétpróbában, a 2011-es világbajnokságon a 15., a londoni olimpián a 27. helyen végzett.

"A női sportolókra gyakran azt mondják, hogy túl sportosak. Ez teljesen sokkol engem. Mi éppen ezért edzünk, ez a mi életmódunk" - nyilatkozta, hozzátéve, nagyon reméli, hogy fotóival még több nőt inspirál az állandó testmozgásra - írja az Origo.

Videók